Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fra lønslave til selvstændig Do you want me to tell you the real state of affairs?

Do you want me to tell you the real state of affairs?

1,215 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 December 2008

Yes please! Det er ligesom det jeg har spurgt om de sidste to uger!

Jeg var jo lidt sur her forleden. Mit humør er lidt bedre idag. Lidt. Igår havde jeg Skype konference med hviderusserne. Vi snakkede lidt om hvor vi er i projektet, og jeg meddelte min utilfredshed. Jeg sagde:

- Når vi har en aftale forventer jeg vi holder den. Jeg mener vi havde en klar aftale om at i skulle demonstrere noget for mig. Jeg sad og ventede til klokken 18, og gik derefter ind på Skype og fandt ud af i allesammen var gået hjem. Det kan ikke være rigtigt. Hvis der er noget i ikke kan nå, kan i bare sige det. Det har jeg ikke noget problem med, men i skal ikke brænde mig af på den måde.

De undskyldte mange gange og sagde det var en misforståelse. OK. Den er godtaget. Nå. Så skrev en af dem til mig lidt senere om jeg ligge kunne kigge på noget han lige havde lavet som virkede. Så gik jeg ind på et af vores testsites. Hov. Der var ikke nogen forside (index.html). Hvorfor ikke? Så svarede han

- Den er der ikke fordi der ikke er nogen der har lavet den.

Så svarede jeg

- Og hvad tror du jeg mener om det?

Så svarede han

- Det tror jeg ikke jeg skal spørge om

Nej det skal du ikke. Så kunne jeg blive lidt muggen igen. Hvorfor blive muggen over det? Jamen det er jo selvfølgelig fordi at alle hjemmesider har en forside, og en forside er lidt speciel, idet du helst ikke må ændre filnavnet, og andre småting. Det har vi aftalt tidligere, og det "troede" jeg de havde lavet. Jeg tænker jo bare dumt "Kan man have en hjemmeside uden forside?" Nej vel. Nå.

Så måtte jeg jo så snakke med den jeg kommunikerer bedst med. Jeg fortalte ham ærligt om mine bekymringer, slevfølgelig også med hensyn til financerne. Så var det han spurgte:

- Do you want me to tell you the real state of affairs?

- Yes please.

Så sad jeg bare der med totalt tyndskid og ventede imens jeg kunne se blyanten med prikker på Skype der signalerer at man skriver. Det var dog heldigvis ikke så slemt som jeg frygtede, men han mente at vores editor ikke ville være stabil før om cirka en uge. Så kan man nok godt lægge en ekstra uge til, men det er nu også ok.

Vi fik os en lidt længere snak omkring tingene og om hvordan vi skulle prøve at gøre kommunikationen endnu bedre. Jeg afsluttede faktisk mødet med en forholdsvis god fornemmelse. Det er trods alt bedre at vide "Om en-to uger sker der XXX" end at man slet ingen ting ved.

Nu sidder jeg bare idag og tænker "Jeg SKAL bare have et projektlederkursus på ITU til foråret". Simpelthen. Jeg føler bare jeg mangler nogle styringsredskaber.

Nå. Ok. Næste gang skriver jeg et indlæg der kun er positivt. Det lover jeg!

Kan i have en rigtig god dag.

Venlig hilsen Jesper Nissen

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jesper skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere