Jeg er sur! - Fra lønslave til selvstændig - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Jeg er sur!

Skrevet  16-12-2008 18:10  af  Jesper Nissen 

Fordi jeg havde en aftale med mine kolleger i Hviderusland om at det ikke skulle være en wordpress hjemmeside at de skulle præsentere for mig idag, og så er de bare smuttet uden at sige noget. Angry

Det gør f... ikke min nervøsitet mindre. Når jeg ser på hvad de lige har deployet, kan jeg godt forstå de er smuttet. Er der nogen der lige kan give mig en pædagogisk indsprøjtning, så jeg ikke flipper ud imorgen i telefonen overfor dem!!!!!


Kommentarer

WideEyes.dk & AAimport.dk skrev re: Jeg er sur! den 16-12-2008 kl. 18:48

Hej Jesper

Næææ ingen pædagogisk indsprøjtning. Hvis de har dummet sig, eller ikke har levet op til aftalen, så tror jeg det er vigtigt at du giver udtryk for din utilfredshed. Det er trods alt dig der er kunden, og dig der betaler deres løn.

Jeg har læst et af dine tidligere indlæg hvor du fortalte om den positive effekt af at tage dem med i byen og socialisere med dem. Det lyder som en super god idé, men man har jo før hørt om udlandseventyr hvor de lokale er vant til stramme tøjler, og når man så viser lidt overbærenhed, så opfattes det som et svaghedstegn hvilket de bruger som incitament til at tage rø.... på dig.

Hilsen Morten

Er kommentaren brugbar? 0 0
Anders Christensen skrev re: Jeg er sur! den 16-12-2008 kl. 19:11

Hej Jesper

Lav en liste over de konkrete ting der ikke opfylder dine krav / forventninger til dagens release.

Så har du en drejebog for den samtale der venter forude og undgår at lade vreden styre din samtale med dem.

Det er jo meningen at samarbejdet skal tilbage på ret køl og ikke køre "op i en spids" mellem jer.

Og ja, en skideballe for manglende respons i dag er naturligvis helt på sin plads, om ikke andet kunne de da have givet lyd fra sig om at tidsplanen var skredet og de ikke kunne nå det til tiden, i stedet for at lege struds og stikke hovedet i busken.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Peter Skouhus skrev re: Jeg er sur! den 17-12-2008 kl. 05:51

Hej Jesper,

Op med humøret, det kan du ikke styre Jesper, de har "fucket op" og har så slået alt fra mens at de kæmper med at få det til at virke (gætter jeg på). For dig ser det ud som om de ikke er der men i virkeligheden kæmper de måske med at få det til at virke....men på den anden side kan det også være at der lige er kommet noget ind hvor de får EURO 30 i timen og det er jo lidt sjover at arbejde for den time løn....

Mit råd: Gå sagte frem og lad være med at skælde ud...og hvis det virker idag eller i morgen så er det een af de ting som bare er sådan men som aldrig kan forklares : -) lad være med at forlange en forklare bare være glad for at det virker, du er jo næsten færdig nu ikk?

Hvis ikke det virker i morgen, så er det måske på tide at slå i bordet...men over for deres chef!

Mvh

Peter

Er kommentaren brugbar? 0 0
Jesper Nissen skrev re: Jeg er sur! den 17-12-2008 kl. 08:24

Hej Peter

Jeg har tilbøjelighed til at give dit ret, jeg tror heller ikke det er en god ide at skælde ud. Det er det jo sådan set nærmest aldrig kan man sige. Jeg vil bare nøjes med at forklare dem, at en aftale er en aftale, og at jeg forventer en forklaring hvis de ikke kan holde den. Såsom at de har lavet refactoring, og det har kastet uventet mange fejl af sig. Sådan noget sker jo.

Og jeg har overvejet allerede nu at slå i bordet overfor deres chef, men den venter jeg lidt med.

Venlig hilsen Jesper

Er kommentaren brugbar? 0 0
Lundsby skrev re: Jeg er sur! den 17-12-2008 kl. 11:04

Hvis du har adgang til versionstyrrings kan du måske trække en rapport og se om de har lavet noget eller ej.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Jesper Nissen skrev re: Jeg er sur! den 17-12-2008 kl. 11:31

Vi har SVN. Jeg kan sagtens se om de laver noget, og de er meget aktive. Problemet er at de ikke havde informeret mig om at de havde lavet noget refactoring, og derfor selvfølgelig ikke lige kunne lave en demonstration for mig. Så jeg sad og ventede til klokken 1800 igår, og opdagede lige pludselig at de bare var gået uden at sige noget.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Fra lønslave til selvstændig skrev Do you want me to tell you the real state of affairs? den 18-01-2019 kl. 11:53

Yes please! Det er ligesom det jeg har spurgt om de sidste to uger! Jeg var jo lidt sur her forleden

Er kommentaren brugbar? 0 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :