Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Affiliate bloggen Affiliate: Hvordan vælger man bedst et produkt – og hvornår skal man tage kontakt til sælgeren?

Affiliate: Hvordan vælger man bedst et produkt – og hvornår skal man tage kontakt til sælgeren?

2.323 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 June 2016

Når man begynder på affiliate marketing er nogle af de første spørgsmål der kommer op, hvilket produkt man skal forsøge at promovere, og om man skal kontakte sælgeren af produktet for at opbygge et forhold til vedkommende. 

Er man helt ny med affiliate marketing er der mange ting som skal overvejes, men et af de største er dog, hvilket produkt man skal vælge at promovere og forhåbentlig tjene penge på.

Mange mener at det er bedst at vælge nicheprodukter som der ikke er så meget konkurrence omkring – så man hurtigt kan få en stor del af kagen af det potentielle marked for dette produkt. Jeg er dog uenig i dette argument.

Problemet med denne metode er at man ikke ved hvor stort markedet er for et nyt produkt og om der overhovedet er et marked.

Jeg vil derfor altid sige at det er bedre at gå efter en lille del af en meget stor kage. Min strategi er altid at kigge efter allerede etablerede produkter som allerede har bevist at de sælger sig selv, da der her er en større chance for at kunne tjene penge. Og ja, med disse produkter er der normalt også større konkurrence, men dette er bare et sundt tegn, som viser at der er penge i markedet.

Min strategi er så meget enkelt og ældgammel: at arbejde hårdere end alle mine konkurrenter. Det gode ved affiliate marketing markedet er, at der er mange ”sløve” spillere på markedet som ikke vil lægge det hårde arbejde i, som det kræver, at promovere et godt produkt. 

Derudover er der også mange der mener at det er en god ide at kontakte sælgeren af produktet allerede før man begynder at promovere produktet. Dette mener jeg er spild af tid.

Jeg er enig i at det er en god ide at etablere et forhold til sælgeren, da dette potentielt set kan skabe dig en konkurrence fordel. Men min holdning har altid været at det er bedst at vente med at kontakte sælger til du har vist dit værd. Hvis du kontakter sælger allerede før du har genereret noget salg for dem, vil de potentielt set ikke tage dig seriøst og du spilder din egen og deres tid. Men hvis du først viser at du kan generere salg til dem, så vil det hele være meget nemmere når du kontakter dem. Det gamle ordsprog ”Money talks” er meget sigende her. Hvis du gør det rigtig godt, behøver du måske ikke engang at være den første der tager kontakten – da de vil være interesseret i at kende dig – og vil derfor tage kontakten til dig.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mads skriver Skriv dig op