på Amino

Om denne blog

Aboutweb.dk's blog
 

Syndication

 

Kvaliteten af dit logo er afgørende for din succes.!

Skrevet  07-07-2010 02:03  af  Aboutweb 

 

Hvor vigtig er kvaliteten af et logo?

Når vi ser logoerne for Toyota, Nike, Puma, BMW, Mercedes osv. genkender vi dem straks, og ved hvilket firma logoerne hver især repræsenterer. Deres professionelle og moderne look skaber for brugeren en overbevisning om, at firmaet er stort og professionelt og producerer produkter i yderst god kvalitet. Når du ser et dårligt designet logo er du straks af den overbevisning, at firmaet ikke er særlig stort og nok heller ikke leverer varer eller service af særlig høj kvalitet.

Det er altså logoet, der sætter gang i din fantasi, og som gør, at du begynder at analysere på firmaets troværdighed og kvalitet ud fra logoet. Hvis du vurderer, at logoet ser billigt ud, konkluderer du også, at firmaets produkter må være af samme dårlige standard, og du vil aldrig benytte dig af dette firma.

Det samme vil ske for dig, hvis du designer et uprofessionelt logo af dårlig kvalitet for dit firma. Dine produkter og services vil aldrig blive betragtet som kvalitetsprodukter. Du vil aldrig være i stand til at vinde kundernes tillid. Du vil aldrig kunne overbevise dine potentielle købere om, at du kan tilbyde den bedste kvalitet. Uanset, hvor overbevisende dine argumenter vil være, vil den dårlige kvalitet af dit logo altid være et problem og dermed være skyld i, at du aldrig vinder kundernes tillid. Er det virkelig hvad du ønsker? Kan du overleve sådan? Vil din forretning være i stand til at vokse sig større, med en sådan negativitet forbundet til logoet?. For at undgå dette, og opbygge et positivt omdømme af din virksomhed, er du nødt til at arbejde hårdt på dit logo.

Du må aldrig tro, at et komplekst design med adskillige detaljer vil få din forretning til at fremstå mere professionel. Der er som bekendt heller ikke mange detaljer i hverken Toyota eller Nike logoerne, men på trods af dette, er de begge meget store firmaer. Det er derfor altafgørende at du forsøger at gøre dit logo så simpelt som muligt.

Enkelhed vil gøre dit logo mindeværdigt. Potentielle købere vil let kunne genkende det og samtidig kunne associere til dine produkter. Der er derfor ingen grund til at bede din designer om at lave et detaljeret logo, at kunder ikke vil kunne forstå det. Det skal tværtimod holdes simpelt, så man ikke kan komme i tvivl om, hvilken virksomhed det tilhører.

Du må aldrig begå den fejl at ansætte en amatør designer. Hvis det er vigtigt for dig, at dit logo ser godt ud, er det værd at ansætte en professionel designer til at kreere dit logo. En amatør har ingen viden om, hvordan et logo kan skabe et firmas identitet og forretningsomdømme. Løb derfor aldrig den risiko – et dårligt design kan gøre ubeskriveligt meget skade på din forretning.

Konklusionen er altså den, at kvaliteten af dit logo's design er afgørende. Med et dårligt logo overlever du ikke længe i branchen. For at være i stand til at kunne konkurrere med nutidens intense forretningsverden, er du nødt til at skabe et attraktivt varemærke der kan vinde markedets tillid og dermed hjælpe dig til, at kunne skille dig ud fra mængden.

Se 3 eksempler på logoer vi har designet.

 

 

Ønsker i jer et nyt logo ? Så designer vi jeres nye logo til kun 800,- Men tilbuddet varer kun til D.1/8 2010. Brug kontakt formularen her for at kontakte os

Med venlig hilsen
Aboutweb.dk 

 


Kommentarer

Anonymous skrev re: Kvaliteten af dit logo er afgørende for din succes.! den 11-07-2010 kl. 16:09

Enig, logoets udseende og signalværdi er utrolig vigtig

Er kommentaren brugbar? 0 0