Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Unikt rejsebureau/partnerskab/investering

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Efter 3 års drift og god omsætning sælges eller tilbydes finansiering af rejsebureau til den rette køber, med ønske om at videre drift og videre udvikling.

Rejsebureauet er det første af sin art i Danmark hvor der fokuseres på, og tilbyder lånefinansierede rejser (rejser på afbetaling) lidt ala Leasy bare med rejser og helt uden renter og gebyrer.

Ideen bag rejsebureauet er at skabe et konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende rejseselskaber, og give gæsterne en unik mulighed for at dele betalingen af ferien ud på månedlige ydelser, (pt. max 20 måneder, dette kan dog ændres) helt uden at det koster ekstra.

Sådan fungerer det:
For kunden
Kunden finder en af vores mere end 50.000 charterrejser fordelt på mere end 13 destinationer. Når kunden har valgt den ønskede rejse vælger de hvordan de ønsker at betale. De kan vælge mellem at betale kontant med kort, eller få rejsen finansieret over 5, 10, 15, eller 20 måneder. Vælges sidstnævnte, ansøges der om finansiering og kunden underskriver med Nemid. Herefter modtager kunden sin billetten pr mail.

Finansieringen:
Vi samarbejder med Danmarks største finansieringsselskab som i praksis håndterer udlånene til kunderne, men med os som formidler.
Finansieringsselskabet sørger selv for den efterfølgende inddrivelse, og en eventuel risiko ved en kundens manglende betalingsevne, påhviler selvfølgelig også finansieringsselskabet.

Efter et salg modtager vi fra finansieringsselskabet det fulde beløb som rejsen har kostet, og har altså ikke noget likviditetsbehov til forudbetaling af hotel, fly eller lign.

Vi har som de eneste i Danmark udviklet et gennemarbejdede og attraktive booket og finansieringsflow der giver kunden mulighed for at bestille, ansøge og underskriver gældsbrevet med Nemid, i et og samme flow.

Vi sælger selvfølgelig også almindelige rejse kontant, hvor kunden kan booke og betale enten med betalingskort eller giro. (ca. 20% af rejserne)

Rejserne:
Vi har et særdeles konkurrencedygtigt produkt, med klassiske og velkendte charterrejser i samarbejde med en tekniske rejsearrangør. Det vil være muligt at enten tilføje flere rejsearrangører og eller tilbyde egne rejser/flybilletter/hotelophold eller lign.

Teknisk arrangør:
Virksomheden fungerer pt. som en agentvirksomhed, virksomheden står selv for al marketing, kundeservice, og lign. Det er vores tekniske arrangør som står for booking af fly, hotel, guide service, transferbusser samt stiller den fornødne rejsegaranti ved rejsegarantifonden. Det vil være muligt salv at arrangerer rejserne, hvad enten det er charterrejser, flybilletter, fly og hotel (dynamisk booking) eller noget andet, dog kræver flere af disse løsninger at der selv stilles garanti ved rejsegarantifonden.

Økonomi:
Intro: Vi har drevet virksomheden siden 2011, og havde sidste år et mindre overskud. Vi har brugt mange resurser på udvikling af bookingsystemer, økonomisystemer, integration med Nemid, og lign. som ligger helt færdigt pt.

Omsætning 2013: ca. 4.000.000,-
Regnskab 2013: ca. 4.000,-
Vi har en drift kredit på 100.000,- (Nordea)
Medarbejdere (fuld tid): 1
Tidligere investering:
Vi har tidlige modtaget 80.000,- for 10% af virksomhedens anparter, fra et investeringsselskab, som ikke deltager aktivt i driften af virksomheden, bortset fra en bestyrelses post.
Beløbet gik i sin tid til at købe tidligere anpartshavere ud.

Fremtid/muligheder:
Der er store muligheder i virksomheden, både i forhold til af udvide det eksisterende charter koncept, eller udvide til andre rejseformer.

Charterrejser: Da vi pt. kun sælger charterrejser fra Billund lufthavn, ville der være nærliggende at forsøge at udvide denne del til også at inkluderer rejser fra Kastrup, Aalborg og lignende.

Ligeledes vil man kunne udvide til andre rejseformer som, flybilletter alene (kræver ikke garanti i rejsegarantifonden.) Hotel og fly (dynamisk a la Expedia) Skirejser, Hotelophold/feriehuse, Rundrejser mf.

Ejerskab og Bestyrelse
Virksomheden ejes med 90% af undertegnede samt 10% af et mindre investeringsselskab som også driver advokatvirksomhed.
Virksomheden har pt. en ulønnet bestyrelse bestående af 3 personer: en direktør for støre dansk kaffevirksomhed, en advokat som også er anpartshaver samt undertegnede)

Sælges grundet:
Virksomheden er startet uden stor kapital og har brugt mange resurser på at udvikle booking system, økonomi system, digital underskrivelse via Nemid og lign. Vi har udarbejdet motoren og alt det forløbende arbejde, og har gjort virksomheden klar til vækst. Vi har dog ikke de nødvendige resurser til markedsføring for at få virksomheden for alvor i gang, hvorfor vi ønsker at sælge den eller indgå partnerskab med en investor. Vi er åbne for flere muligheder, hvad enten det er salg af alle anparter, kapitalindskydelse, partnerskab eller lign.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1476

Sælger kontaktet:
28

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
20363

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
11-08-2014
Udbudspris 200.000 DKK