Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veletableret rengøringsfirma med store muligheder

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Virksomheden er et veletableret rengøringsfirma baseret i København. Vores primære fokus er på eksklusiv privat rengøring, erhverv og ad-hoc opgaver. Vi er et par som har startet firmaet og driver det i dag.

Vi har en fast tilgang af nye kunder bl.a. via vores hjemmeside (følger med salget). Derudover mange anbefalinger fra vores nuværende kunder. Vores hjemmeside har ca. 500 besøgende om måneden af nye potentielle kunder og 4-7 kundehenvendelser pr. dag - både fra privat og erhverv. Virksomheden har pt. 39 faste kunder, fordelt på private og en smule mindre erhverv. Der er lagt meget arbejde omkring branding af virksomheden og vores placering på flere relevante søgeord i Google.

Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 800.000 ex. moms. af faste kunder, derudover kan påregnes mange ad-hoc opgaver, som flytte- og hovedrengøringer, vinduespudsning og erhvervsopgaver.

Hele opsætningen med tilbudsgivning, arbejdsplaner og salgstekster er nøje udabejdet og kan overtages med lethed. Har du motivationen og viljen, så er her mulighed for at udvide eksplosivt og sætte dig på en god potion af markedet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2109

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
18974

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
21-05-2014
Udbudspris 990.000 DKK