Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Veletableret ejendomsservice & rengøringsfirma med et godt rennomé

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Mulighed for ekstra indtjening pga. snerydning, ved hurtigt køb.

Virksomheden har faste solide kontraktkunder og er kendt for sin fleksibilitet og høje service, der kvalitetsmæssigt lever op til den enkelte kundes krav om en korrekt rengøring. Alle virksomhedens dygtige og loyale medarbejderne har den nødvendige ekspertise på området for at sikre optimal kvalitet.

Kundekredsen består primært af erhvervskunder, boligselskaber, ejerforeninger & andelsforeninger samt kommunale institutioner. Desuden diverse adhoc/enterprise opgaver: bla. byggepladsservice, og rengøring efter vand/brandskader.

Virksomheden har en pæn omsætning på cirka 2.7 million årligt i faste kunder, der er stødt stigende år for år. Herudover kommer alle adhoc opgaver.Blandt andet ekstra snerydningskontrakter for vinteren 2014/2015.

Medfølgende inventar inkluderer blandt andet: Maskinel til brug ved havearbejde ,snerydning og traditionel rengøring, 2 velfungerende hjemmeside, samt 1 leasingbil med cirka 1 år restløbetid, der også overtages ved køb.

Flere detaljer oplyses gerne ved seriøse henvendelser.

Varelager på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3749

Sælger kontaktet:
70

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
16586

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
06-09-2013
Udbudspris 1.250.000 DKK