Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Lille stabilt rengøringsfirma ApS

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Stiftet Aps i 2015

Drømmer du om, at starte dit eget rengøringsfirma, men ved ikke helt, hvor du skal starte?
Så er vores rengøringsfirma noget for dig. Vi har en skræddersyet løsning til dig, der gerne vil i gang med at være selvstændig.

Det her får du:
- Først og fremmest får du et brand, der allerede er kendt og har en fast kundegruppe. Vores rengøringsfirma har brandet sig på, at være økologisk, anvende miljøvenlige rengøringsmidler og have fokus på relationen til medarbejdere samt kunderne. Det har vi kun haft stor succes med og her er der mange flere kunder at nå,

- En hjemmeside, som har en høj placering på google, da vi har fået udført en del SEO (søgemaskine optimering). Der hører også to domænenavne med i prisen.

- En Facebookside med 300 lokale følgere. Facebook har været en god kanal for os og her vil man helt sikkert kunne få flere igennem denne kanal.

- Webmail. Du får en mail adresse, som indeholder firmaets navn og derved virker mere troværdig end, hvis man har oprettet en gmail eller hotmail.
- Guldnummer du får et telefonnummer som er tilknyttet virksomheden, som har en værdi af 3000 kr.

- Du får en kundekreds som hver måned omsætter for 16.000 kr. hvor største delen er privatkunder.

- Du får alt det grundlæggende i rengøringsudstyr

Støvsugere, moppesystemer, klude i forskellige farver, støvkoste, mundstykker til støvsugerne, forskellige svampe, en ”tandbørste” til rensning af fuger, spande i forskellige farver, blå overtrækssko, kalkrenser, universalrengøringsmiddel, desinfektionrens og meget mere.

I øjeblikket befinder virksomheden sig i Østjylland, men derfor er der stadig mulighed for at købe vores virksomhed og flytte den, hvorhen du ønsker, så frasiger du dig blot de nuværende kunder, hvis ikke du har mulighed for at beholde dem.

Prisen for vores skønne firma vil ligge mellem 50.000 og 60.000 kr.

Vi har gjort alt forarbejdet, så nu skulle pengene gerne strømme ind. Vi har valgt at sælge firmaet, da vi har andre projekter i gang, derfor har vi heller ikke udnyttet rengøringsfirmaets fulde potentiale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1971

Sælger kontaktet:
48

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
27268

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-01-2017
Udbudspris 50.000 DKK