Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Fremtidens HR & Rekrutteringsvirksomhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Fremtidens HR & Rekrutteringskonsulenthus

Her er en enestående mulighed for at overtage en stærk brandet HR/
Rekrutteringsvirksomhed, som har eksisteret siden 2002. Kontorets inventar indgår i handlen. Virksomheden sælges grundet flytning til udlandet.

OM VIRKSOMHEDEN
HR og rekrutteringsvirksomhed, som blev etableret i oktober 2002 som enkeltmandsvirksomhed.
Den første virksomhed i Danmark, som introducerede konceptet HR på timebasis for virksomheder uden en HR/Personaleafdeling.

HR konceptet tilbyder vores kunder køb af klippekort og længerevarende HR forløb. Vi etablerer HR afdelinger i mindre virksomheder og assisterer større virksomheders HR-afdelinger med vores ekspertise for professionel HR og rekrutteringsprocedurer.
Vi er ofte kontaktet i udbudsrunder for tilbudsgivning til større danske virksomheder.

Kontoret (lyst og lækkert, i hvid/grå toner) kan overtages efter aftale m/ Inventar herunder; hvide hæve/sænkeborde, skærme, lamper, kontorstole, HP printer, scanner og kopimaskine, mødebord, stole, reoler, HR-bøger, mapper, div. kontorinventar, Nespresso maskine mv.

BRANDET
Brandet er dyrket siden stærkt med 15 års jubilæum til okt. 2017 med en aktiv twitter, Linkedin og Facebook profil. Med vores HR hotline styrker vi dialogen med de kunder, der ønsker at lære os at kende.

Vi har opbygget Danmarks største HR blog, vores blogs, artikler, nyhedsbreve og konkurrencer på både Facebook og Linkedin er populære.

VORES KUNDER
Vores kunder er danske/internationale virksomheder fra 15 ansatte til 700 ansatte. Både i den private og offentlige sektor.
Den faste kundeportefølje tæller ca. 65% af omsætningen. Vi møder sjældent konkurrenter, fordi vi er henvist direkte af eksisterende kunder, som har kendt os i mere end 5-10 år. Vores referencer er autentiske og meget stærke i vores markedsføring.

For flere informationer kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2165

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
27516

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-03-2017
Udbudspris 250.000 DKK