Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Restaurant og motel Landhaus Schönwalde

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Udlandet
Gem annonce

Du kan investere i en bolig og arbejde i naturskønne Schönwalde. Dette Landhaus ligger 45 minutters kørsel fra Puttgarden.

Til prisen af en temmelig normal villa i Malmø får du både en virksomhed og en bolig. Her findes en livskvalitet, som man sjældent finder i dag.

De nuværende ejere ønsker at sælge på grund af alder. Forretningen har kørt på lavt blus de seneste år, og omsætningen kan let mangedobles.

Ejendommen er på i alt 2.500 m2, og det samlede bygningsareal er på omkring 1.000 m2. Her er mulighed for gunstig finansiering.

Restauranten har 65 pladser og 40 udendørs pladser. Den hyggelige bar har 5 pladser. I huset findes et mødelokale med 25 pladser, og en fantastisk festsal med 160 pladser. Festsalen er unik i lokalområdet. Under karnevalet i februar er festsalen traditionelt fyldt med gæster til sidste plads. Køkkenet er bygget til at klare mange gæster.

Her findes i alt 3 lejligheder og 6 hotelværelser. Alle værelser og lejligheder har naturligvis brusebad, toilet og TV. En af lejlighederne kan nemt benyttes af ejeren, og resten kan lejes ud. Mange turister passerer i løbet af sommermånederne, og om vinteren lejer man værelser ud til forretningsfolk eller håndværkere.

Når opførelsen af den faste forbindelse mellem Rødby og Puttgarden snart påbegyndes, vil dette Landhaus have en perfekt beliggenhed.

Her driver man restaurantvirksomhed, måske med fokus på det svenske køkken, som er populært men sjældent i det nordlige Tyskland. I de store lokaler kan man arrangere bryllupper og fødselsdage, som man normalt fejrer på restaurant i Tyskland.

En række turistbusser passerer i området på vej til eller fra Skandinavien, og allerede nu modtager man mange sultne turister.

Hotelværelserne er meget populære blandt skandinaviske bilister.

I de smukke omgivelser planlægger man en nationalpark, og allerede til næste år vil man begynde at føre planerne ud i livet. Landhaus Schönwalde er beliggende i centrum af landsbyen, med borgmesteren som nabo.

Konkurrencen er nærmest ikke eksisterende.

Dette er den perfekte mulighed for familien, der ønsker at flytte til Tyskland, og samtidig ønsker et job. Tidpunktet er nu ideelt, da kronen er blevet styrket 30 % i forhold til euroen de seneste 3 år er.

FAKTA:
Navn: Landhaus Schönwalde
Adresse: Eutiner Strasse 4,237 44 Schönwalde am Bungsberg
By: Schönwalde am Bungsberg
Omsætning: 1.000.000 kr.
Areal: 1 000 kvm
Leje: Egen ejendom
Grundareal: 2 500 kvm
Siddepladser: 70 + 160 + 65 ude
Antal værelser: 6 + 3 lejligheder

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1623

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
21921

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
28-01-2015
Udbudspris 2.995.000 DKK