Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Profitabel Cateringvirksomhed

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Virksomheden er profitabel, har 10-15 ansatte og er beliggende i Københavnsområdet. Virksomheden har en sund økonomi og en fast kundekreds i og omkring Købehavn, som virksomheden leverer frokostordninger samt catering af buffeter, festmenuer og smørrebrød til.

Omsætningen er stabil og stigende, da en stor del af den stammer fra daglige frokostleverancer, hvorved der er sikret et fast antal kuverter dagligt fra mange mellemstore og store virksomheder.

Virksomheden har en kompetent mellemlederstab, hvilket bevirker, at virksomheden er meget lidt afhængig af ejeren i den daglige drift. Der er således arbejdet på at gøre virksomheden selvkørende for at lette overgangen til en ny ejer og minimere en ny ejers risiko ved overtagelsen. Sælger er samtidig villig til at arbejde videre i virksomheden i en overdragelsesperiode, for at lempe transitionen mellem gammel og ny ejer.

Virksomheden er især egnet for anden virksomhed i samme eller beslægtet branche, der ønsker at udvide deres markedsandel og kundekreds og opnå synergieffekt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1091

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
21850

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-01-2015
Udbudspris 950.000 DKK