Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Et af Norges mest kendte serveringssteder i Oslo (Omsætning: 9.900.000 DKK)

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Udlandet
Gem annonce
Norsk hyggelig og flot beværftning med god trafik og glade kunder samt en masse events!

Kroen er en af ​​Norges mest kendte spisesteder. Folk kommer nær og fjern fra hele landet for både god underholdning og godt humør.

Kroen blev etableret i 1995. Kroen fik vokseværk og etablerede sig på en ny adresse for fem år siden. Den nye bygning var større og bestod af et rå lokale. Derfor blev der investeret omkring 5.500.000 DKK for at få kroen i stand og løfte dens historie.

Kroen har plads til mere end 400 besøgende, og en ølhave, hvor der er 40 pladser med god placering i solen. Stedet har altid haft et fuldt hus i weekenden, og godt besøg andre tidspunkter på ugen.

Kroen har servering indtil kl. 03.00 hvilket har medført, at kunderne er blevet ved hele natten, her er lagt op til sing-along, dans og sjov.

Kroen stræber efter højt serviceniveau, egnede lokaler og et godt koncept gør det muligt, at dette har været et hit i alle disse år.

Kroen sælger omkring 100.000 liter øl om året, hvilket åbner mulighed for en betydelig gevinst fra bryggeriet.

-Specifikationer på kroen:

Stedet strækker sig over to etager, hvor stueetagen er på ca. 150m2. Stueetagen har en bar med en scene og omkring 120-150 sæder.

Anden sal er på omkring 430m2. Dette fungere som en stor pianobar med en scene. Her er der plads til ca. 266 gæster. Stedet er godt udstyret med både lyd og belysningssystemer, PA-systemer og storskærme.

Kroen har et veludstyret køkken der dog på nuværende tidspunkt er ubrugt. Planen var at begynde servering af mad, men der er aldrig kommet videre.. I det tilfælde du vil have mad til selskaber, julefrokoster og firma sammenkomster, gør vi idag brug af catering.

Kroen er et sted med masser af underholdning. Her har mange berømte Norske kunstnere spillet. Kroen har levende musik hver dag på 1. sal, desuden har pianobaren levende musik i weekenden.

Stedet er velbesøgt af dem, der nyder fodbold, derfor er spillestedet godt forberedt til dette med store skærme på begge etager og flere skærme rundt i lokalet.

I dag har vi alt fra virksomheds møder til koncerter, fodbold, firmafester / middage, fødselsdage og fredag ​​aften øl for store og små grupper. Der er få barer og restauranter i Oslo, der har lige så god kapacitet og fleksibilitet os.

Dette er en rendyrket maskine, der har arbejdet i mange år og der er al mulig grund til, at skulle fortsætte med at gøre dette, da man bliver ramt med et "udødeligt" koncept. Kroen er ikke et trend begreb, der hele tiden skal fornyes, men derimod plejes og udvikles.

Kroen er etableret med både hjemmeside og sin egen side på Facebook.

-Fordele/muligheder:

Kroen er et etableret navn kendt blandt hele befolkningen i Norge. Stedet har et stærkt koncept, som har en masse uudnyttet potentiale.

Kroen har haft en stabil omsætning på over 9.500.000.- DKK og dette er uden servering af mad. Det forventes, at ved at indføre fødevarer og servering vil omsætningen stige til at være mellem 14.000.000.- og 20.000.000.

Kroen har i dag mange selskaber, men her er der et stort potentiale for at skabe flere selskaber. Dette kan gøres ved at tilbyde mad fra vores eget køkken. Køkken er fuldt udbygget, dog estimeres det at der skal investeres ca. 150.000 Dkk for at gøre køkkenet fuldstændig kampklart.

Det udendørs område med plads til 40 kan nemt udvides med yderligere 25 pladser.

Stedet kan opdeles i to forskellige koncepter og licenser til servere alkohol. Dette vil give mulighed for en endnu større opland. Lyden kan også deles i tre zoner på 2. sal, så du kan køre tre aktiviteter parallelt.

Både pool og shuffle-bord er populære aktiviteter, der vil give stedet endnu flere ben at stå på. Der er også flere steder, der har haft succes med quizzer, og ny ejer bør se på muligheden for at indføre dette også i denne kro.

Ejer har stort netværk indenfor kunstner verden og kan hjælpe med at etablere kontakter.

Pris og Værdiansættelse:

Kroen er et veletableret servering sted med en stabil indtjening i flere år. samt er der lavet store investeringer i lokalerne.

Vi har fået lavet en vurdering og mener en passende pris for virksomheden er Kr. 3.375.000 -

Varebeholdninger er yderligere udgifter og kan tilkøbes.

For mere information om denne super forretning kan jeg kontaktes gennem annoncen og du vil blive sat i forbindelse med norsk virksomhedmægler der kan svare på spørgsmål og arrangere møde med ejer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1748

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
27929

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
23-05-2017
Udbudspris 3.375.000 DKK