Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

En af Danmarks flotteste og bedst udstyrede Camping pladser

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Nordjylland
Gem annonce

CAMPING & FERIECENTER er til salg. Det er en top moderne 3 Stjernet Campingplads. SÆLGES grundet særlige omstændigheder. Prisen på pladsen er af 2 mæglere sat til 8.250.000 kr. ejendomsvurdering er 9.500.000 men prisen sættes ned til 4.500.000 kr. kontant grundet ejers dårlige helbred, så vil du ha en af Danmarks bedste pladser med store udviklingsmuligheder, er det nu. NB: Nuværende Jordarealer samt evt. tilkøbte arealer kan give ny ejer en særdeles god indtægt, hvilket gerne uddybes. Sælger kan hjælpe en seriøs køber med finansieringen igennem sælgers bank, eller sælger selv.

Camping pladsen der er beliggende i Himmerland nær Limfjorden, kunne sagtens få 4 stjerner, på grund af den høje kvalitet, det være sig svømmehal eller velfærdsbygning der kunne få 5 stjerner. Pladsen er godt beliggende nær Limfjordens mange aktiviteter, handelsbyen Aars, Løgstør og Nibe og godt beliggende til fiske og badesøer og to store golfbaneanlæg i Aars og Gatten Golf ressort.
.
Indendørs svømmehal, sauna og moderne fællesbygninger. I 2012 0g 2013 er der opført stor Grill bygning samt overdækket terrasse ved svømmehal. Pladsen er af campingrådet i flere år vurderet som en af de bedste pladser fra Limfjorden til Silkeborg. Stor villa, kiosk og grillbar, legeplads og 11 hytter, hvoraf de 9 af dem er nye luksus hytter med eget toilet og bad.
Pladsen er topmoderniseret i 2006 og omsætning og indtjening kører stille og roligt i den rigtige retning. Mulighed for at øge pladsens areal, hvor området omkring pladsen er godkendt til udvidelser af kommunen.

Opvarmning af svømmehal, villa, og velfærdsbygning foregår via kæmpe solvarmeanlæg der er monteret på /ved alle 3 bygningsdele, hertil er der opsat stort nyt træpille fyr i juni 2013 med 13. tons silo, så energiomkostningerne er rigtig lave.

I 2014 har vi kørt European / Made IN DENMARK af, som var en kæmpe succes med en omsætning alene i denne uge på ca. 200.000 kr., og vi har allerede nu udsolgt i 2015 hvor vi forventer en endnu større omsætning. Turneringen kører ikke bare i 2016 også, og man regner med at European Golf turnering på Gatten Golf ressort vil køre frem til minimum 2020. Vi har lavet aftaler på nærliggende jordområder, hvor vi har pladser til campingvogne og Autocampere til foreløbig ca. 100 vogne ekstra. For 2015 og 2016 forventes yderlige kraftig stigning, herunder flere fastliggere.

Pladsens indtægt sker primært ved hytte og pladsudlejning, så gode DB-kroner, og en bedre udnyttelse af selskabslokale, storkøkken, firma kurser, julefrokoster og til selskabslokaler kan sagtens udnyttes bedre, og det samme for den etablerede Grill for den rette person. De fleste købere er par som har en ambition om, at begge kan leve af deres plads, hvilket kan lade sig gøre for det rette par, men de første par år i nu skal man regne med at en af parterne uden for sæson må have anden indtægt, med mindre man selv har noget kapital til at købe pladsen for.

En køber skal regne med, at banker og kreditforeninger er tilbageholdende med at give lån - også til denne type virksomhed, hvorfor sælger tilbyder at hjælpe en køber med rest finansieringen i gennem sælges bank, eller sælger selv.

Fra 2006 til d.d. har ejer investeret ca. 18.mill. kr. i pladsen. Ejer er villig til den rette køber, at tage anden ejendom i bytte, og hjælper som nævnt, gerne med en evt. finansiering ved et sælgerpantebrev, men så er prisen 5.Mill. kr.,men ellers er det kontant betaling. NB: Svarer ikke på henvendelser uden angivelse af navn, adresse, tlf. og mail oplysninger.

Varelager på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Ejendomme inkluderet 15.000.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 1.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
1.000.000 DKK
Finansiering løbetid:
120 måneder
Finansiering renter:
8 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
17581

Sælger kontaktet:
100

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
18680

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
27-03-2014
Udbudspris 4.500.000 DKK