Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Guide virksomhed / udlejning af nye El-Scootere - komplet gennemprøvet koncept med mange muligheder og stort potentiale

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Dette er et helt nyt og ganske unikt koncept (efterår 2015) som kun findes i Danmark. Konceptet består af 12 special designede nye højkvalitets El-scootere i flotte farver og "Retrolook" stil. Scooterne er alle indregistrerede og godkendte som 30 knallerter. Der er et betydeligt økonomisk potentiale for den/de rette person(er), da turismen og underholdningsbranchen er stærkt voksende i København og i resten af Danmark.

Konceptet er gennemprøvet med stor succes, og består i lave guidede ture for bl.a. turister, private og firmaer, rundt i København eller hvor man end måtte ønske dette. Endvidere kan scooterne udlejes på timebasis. Der er tilhørende hjelme med indbyggede lydsystemer og trådløse radiosendere. Der medfølger desuden komplet website med online booking system og betalingsgate, farverige plancher/brochurer, telefon, garage lejemål i Kbh.K ved Strøget.

Endvidere gennemtestede ruter med historie kompendium. Vi opererer med 2 typer guidede ture på hhv. 1 og 2 timers varighed. Der kører guide forrest og kunder kører bagved og oplever byen og dens seværdigheder. En virkelig god mulighed med stort indtjeningspotentiale for den/de rette personer. Konceptet er en videreudvikling af vores store succes med guidede Segway ture, som blev frasolgt i februar måned i år. Forretningen sælges således separat og under ærlige omstændigheder til en særdeles favorabel pris.

Med i købsprisen er : Køber(re) overtager virksomhed, 12 nye E-scootere (til en vejl. markedsværdi på DKK 26.000,-/stk, website, bookingsystem, betalingsgate, hjelme, trådløst lydudstyr, historiekompendium, ruter, brochurer og al rådgivning.
Varelager man overtager ved køb, er scootere og alt ovennævnte udstyr som har en NETTO værdi eks. moms på DKK 260.600. Hertil kommer mange hundrede arbejdstimer.

Prisen for hele E-scooter virksomheden er DKK 175.000,- samt overtagelse af leasingkontrakt med blot 9 måneders restløbetid ud af i alt 24 mdr. Leasingydelsen for de resterende 9 mdr. er DKK 8.550,-/md. + moms.

Der er et betydelig forretningpotentiale for den rigtige person.
Til oplysning havde vores tilsvarede guide virksomhed med Segwayture, driftsresultat tæt på kr. 1,8 mill.

Der ydes komplet info rådgivning ved køb ar virksomheden.

Varelager på 260.600 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 260.600 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5009

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
26326

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-07-2016
Udbudspris 175.000 DKK