Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

NY PRIS! Dansk design med store muligheder - 7 forhandlere fordelt rundt i Jylland - Varelager inkluderet på 125.000 i indkøbspris

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Få en unik start med et dansk etableret brand

Få en enestående mulighed for at købe rettighederne til arkitekttegnet dansk interiørdesign med tilhørende produktionstegninger og kontakt til nuværende leverandører. Produkterne placerer sig i den nordisk minimalistisk rene og tidløse stil og man sikrer derved en portefølje der ikke går af mode. Der er lagt stor vægt på kvalitet og finish i produkterne, hvilket er med til at gøre disse designs unikke. Designeren har haft fokus på at skabe harmonisk design, hvor form, funktion og produktion går op i en højere enhed.

Virksomheden er etableret november 2014 og drives alene af designeren bag produkterne. Virksomheden har i de to første regnskabsår tilsammen omsat for over 100.000kr, hvor potentialet ligger langt højere.

Virksomheden er relativt ung med en alder på kun 2,5 år og har pt. 7 forhandlere fordelt rundt i Jylland.

Ud over salg i fysiske butikker eller gennem webshops, har ejeren deltaget i flere designmarkeder og enkelte messer. På messe opstod gode kontakter til forhandlere, som indkøbte produkterne.

Designmarkederne som har været salg primært til private har haft en god omsætning på op til 20.000kr ved ét marked. Hvilket viser at når produkterne præsenteres for kunderne/promoveres er omsætnings potentialet væsentlig større end det hidtil udnyttede.

Til virksomheden hører en flot hjemmeside med tilhørende nethandel. Mange af forhandlerne har selv henvendt sig, for at få brandet i deres sortiment, hvilket også er med til at underbygge designseriens aktualitet hos de designbevidste indkøbere og forbrugere.

Produkter
Porteføljen indeholder pt. en sofabords serie og en multifunktionel hylde. Ved begge design-serier er der blevet lagt vægt på materialer og funktionalitet.
Begge produkter er dansk designet og dansk produceret i området omkring Aarhus, de valgte producenter er kvalitetsbevidste og gode til at overholde deadlines og er derfor meget pålidelige samarbejdspartnere.

På trods af at produkterne fremstilles i Danmark, er avancen super fin og ligger for alle produkterne på ca. 60% ved salg gennem egen shop.

Sofabords serien:
Bordene er flotte til et hvert moderne hjem, til lounge området, på kontoret eller på en stilfuld café. Bordpladen i birkekrydsfiner er med skrå underside, hvilket giver et slankt og elegant udtryk. Oversiden er belagt med linoleum - en mat og ridsefri overflade, og undersiden er belagt med sort laminat. Stellet er fremstillet i sort pulverlakeret stål og er yderst slidstærk. Bordene produceres med 4 forskellige farver linoleum og i to højder.

Hylden:
Hylden er bl.a. perfekt til det lille køkken, på badeværelset eller i entréen. Den har små lækre detaljer, som udskæring i siden der kan bruges som krog til viskestykke, håndklæde, nøgler, smykker osv. Udskæringen i bunden binder visuelt udskæringerne i siderne sammen og gør bl.a. at glas kan tørre indvendigt efter opvask eller at en billedramme står elegant på midten af hylden. Den er pulverlakeret og derfor yderst slidstærk.

Varelageret består pt. af produkter til en værdi af ca. 125.000kr ex. moms i produktionspris. Varelageret har deraf en værdi på over 300.000kr i vejl. udsalgspris. Derudover er emballage til en værdi af ca. 5.000 kr. ex moms. Hele varelageret er placeret udenfor Aarhus.

Brandets website er designet i et 'one-page' system som er yderst moderne. Designet er holdt i få stilrene farver der komplimenterer de farver som bordserien fremstilles i. Websitet er designet i Mobirise, så der er rig mulighed for selv at ændre og tilføje efter eget ønske, uden brug for erfarne programmører. Webshoppen anvender Paypal og der er derfor mulighed for betaling vha. alle gængse korttyper.

I handlen indgår følgende:
2 x Design-serier
Varelager (værdi 125.000kr)
Facebook konto
Instragram konto
Domænenavn og webhotel
Website og webshop
Kontakt til nuværende produktionsvirksomheder ift. design-serier.

Brandet bliver solgt da ejer har fået en attraktiv stilling i en større virksomhed, og der findes derfor ikke tid til at køre denne virksomhed videre og dermed udnytte dets potentiale.
Ved at købe dette brand får man derfor en enestående mulighed, hvor alt det hårde fodarbejde allerede er blevet gjort. Man får et eksisterende varelager, og kommer nemt fra start når man har brug for at øge varelageret.

Varelager på 125.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5100

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
21

Annonce id-nummer:
28239

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-07-2017
Udbudspris 175.000 DKK