Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Udvikling og drift af logistik softwareløsninger

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Ønske om segment udvidelse fra enterprise markedet til SMV

Virksomheden udvikler og driver software til logistik, især på områder som transport, rutestyring, track-and-trace, m.m. Virksomheden har et godt indtægtsgrundlag, og har i flere år givet et positivt afkast, kåret i 2015 som Gazelle virksomhed af Børsen. Løsningerne anvendes af nogle af de største transportører i Danmark og i Skandinavien, og håndterer dermed millioner af forsendelser og udbringninger.

Vi søger en partner i form af en virksomhed eller en enkelt person eller en kapitalfond der ønsker at samle flere virksomheder, som kan komme med salgskompetencer til at få virksomheden solgt ind i SMV markedet indenfor logistik.

Der er mulighed for at få andel i en etableret softwarevirksomhed med stort potentiale, hvis man forstår at udvikle konceptet, så man risikofordeler ved at rykke fra Enterprisemarkedet til SMV markedet. (Den angivne pris er der alene fordi feltet ikke må stå tomt.)

Virksomheden er kørt fast i få store kunder og søger hjælp til at komme videre.

Virksomheden er stærk på branchekendskab og it-faglighed, men vi mangler et stærkt salgs- og marketing team til at føre os ind i det nye segment.

Enterprise markedet har et begrænset antal kunder, og virksomheden har derfor forsøgsvis startet dialog med kunder i SMB markedet (typisk virksomheder med udkørende forretning). Tilbagemeldingen har vist sig at være meget positiv, og der er derfor et ønske om at starte en fokuseret indsats mod dette segment.

Virksomheden søger således en partner med kommercielle ressourcer og et branchekendskab til logistik, som kan udvikle og gennemføre salg til et nyt segment, og dermed deltage i at give virksomheden et nyt markedsfokus. Der er ikke umiddelbart behov for tilførsel af kapital, men dette behov kan opstå i takt med den kommercielle succes.

Virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn og har en fordelagtig deling af lokaler og administration (med mulighed or udvidelse), men kan også flyttes. Da kunderne betjenes online begrænser det ikke markedet geografisk.

Økonomiske nøgletal

I tkr. for seneste regnskabsår:
Bruttofortjeneste 6.567
Afskrivninger -178
Kapacitetsomkostninger i alt 4.986
Resultat før skat 1.583
Årets resultat 1.232
Forventet udbytte 1.824

Produktet

Virksomheden udvikler og driver software til logistik, især på områder som transport, rutestyring, track-and-trace, m.m. Virksomheden har et godt indtægtsgrundlag, og har i flere år givet et positivt afkast, kåret i 2015 som Gazelle virksomhed af Børsen. Løsningerne anvendes af nogle af de største transportører i Danmark og i Skandinavien, og håndterer dermed millioner af forsendelser og udbringninger. Virksomheden er stærk på branchekendskab og it-faglighed, men vi mangler et stærkt salgs- og marketing team til at føre os ind i det nye segment.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3728

Sælger kontaktet:
37

Følger annoncen:
23

Annonce id-nummer:
26237

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-06-2016
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK