Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

IT/teknisk Support til Seniorer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Virksomheden yder IT support på konsulent basis til seniorer i hele trekantsområdet. Kunderne tilbydes både hjemmebesøg og fjernsupport som afregnes 1:1. Desuden tilbydes medlemmer flere forskellige fordele via abonnements ordning.
- 20% rabat på både fjernsupport og hjemmebesøg
- Årligt serviceeftersyn af telefon, internet og tv abonnementer
- Mulighed for aften/weekend support
- 12 årlige medlemsarrangementer - med fokus på brug af computer.

Der er implementeret en simpel medlemssektion (log-in) der giver medlemmerne mulighed for at anmode om aften/weekend support.

Virksomhedens omdrejningspunkt er en hjemmeside med tilhørende facebookside. I princippet kan virksomheden drives fra hele landet, men da der er investeret væsentligt i lokal markedsføring (Facebook, AdWords og Offline annoncering), vil det være mest optimalt såfremt en køber er fra trekantsområdet.

Der medfølger et godt (guld) telefonnummer, som administreres via Firmafon (automatisk viderestilling til mobil, autosvar når man er optaget og styring af åbningstider). Telefonnummeret er den primære kontaktflade imod kunder. Både hvad angår bestillinger men også ift. fjernsupport.
Fjernsupport udføres via Teamviewer.

På hjemmesiden er der implementeret online tidsbestilling via Onlinebooq - sådan at kunder kan bestille tid både i og udenfor åbningstid.
Der medfølger iZettle kortbetalingsløsning - så du kan tage imod kort hos kunden.
Desuden er der implementeret Paylike online betalingsløsning, som både integrerer til bogføringsprogrammet Billy og kan håndtere automatisk abonnementstræk.
iZettle og Paylike er valgt fordi de er "gratis" løsninger (holder de faste omkostninger i bund) og fordi de begge sikrer minimal svind på debitorer og optimal likviditet.
Fjernsupport afregnes umiddelbart efter endt session via Paylike online løsningen og hjemmebesøg afregnes med iZettle eller kontant. Der medfølger mobilprinter (batteri) til faktura udskriving hos kunden.

Virksomheden har omsætning, men ikke, på nuværende tidspunkt, nok til at betale en fuldtidslønning. Derfor vil den optimale køber være en iværksætter, som kan se en fordel i at overtage en god og implementeret løsning, som supplement til en eksisterende virksomhed. Eller en deltidsjobber, med vilje, lyst og gejst, til at give den en skalle som selvstændig. Der er, hvis man lykkedes med at sælge abonnementer, potentiale til at lave en rigtig god forretning.

Alle administrative opgaver er optimeret til et absolut minimum for at sikre at der er maksimal tid til kunderne og evt. sidebeskæftigelse.

Der kan, til den rette køber, tilbydes delvis finansiering af købsprisen, ligesom der tilbydes hjælp til både systemer, website administration og bogføring - i opstartsfasen.

Hvorfor sælger jeg?
Jeg er tilbudt job i en stilling/virksomhed som desværre ikke er forenelig med en sidebeskæftigelse.

Købsprisen er på nuværende tidspunkt ikke fastsat - den afhænger af køber, evt. finansiering, ønsker til opstartshjælp mv.

Lad mig endelig høre hvis du har spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1966

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
25370

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
20-01-2016
Udbudspris 0 - 50.000 DKK