Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Konverteringsværktøj der kan flytte regnskabsdata fra et system til et andet

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Virksomheden har bygget et konverteringsværktøj (software), der med både manuelle og automatiske processer kan konvertere regnskabsdata fra et regnskabssystem (ERP) til et andet. Alt foregår ved, at virksomheden modtager de gældende data fra kunden (disse data er standardiseret), herefter behandles data og ligges ind i den bygget software, der så ved hjælp af API sender dataen til det nye økonomisystem.

Der er 2 virksomheder på markedet, der tilbyder denne service, hvoraf denne virksomhed udbyder en ekstra konverteringsdel, som det kun er virksomheden her der udbyder. Samtidig er virksomheden her, det foretrukne valg set fra ERP systemets side grundet det billigere herigennem.

Hele processen tager kun ca. 1-3 timer pr. gang, og bliver derfor aflønnet med en timeløn på ca. 1.000 - 2.000 kr.

Virksomheden er nu i gang med 3. regnskabsår (30.6 regnskab) og har haft omsætning fra start. Virksomheden kan konvertere til 2 økonomisystemer, og har i regnskabsåret 16/17 skiftet fokus, hvorefter der kommet flere leads.

1. års omsætning: 16.600
2. års omsætning: 21.100
3. års omsætning (1.7 – 17.1): 36.300

Virksomhedens fokus på valg af ERP system er ændret i juni 2016. og har siden da haft en helt færdig løsning hertil der bare kører.

Virksomheden har altid kørt som en hobbyvirksomhed, og har nu siden august 2016 haft minimum 4 konverteringsklar leads pr. måned. Det er i dette tilfælde primært ERP systemet der bliver konverteret til, som fremsender leads, så de er allerede informeret omkring pris og den datamængde der bliver lagt over.

Til virksomheden ligger der en stor mulighed for at samarbejde med en række revisorer, bogholdere, og en række App-partnere der hele tiden har potentielle leads, som man blot skal have fat i. Der er til ovenstående omsætning ikke brugt penge på markedsføring eller lignende.

Gennem overdragelsen, vil jeg naturligvis lærer køber hvordan værktøjet fungere, samt assistere med håndteringen af de 3 første leads, så køber herefter selv kan håndtere hele processen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1501

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
27244

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
17-01-2017
Udbudspris 50.000 - 100.000 DKK