Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.000.000 - 5.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Københavns bedst kørende IT support firma for private kunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

København og Sjællands bedst kørende IT support firma for private. Vi har årligt omkring 1.000 kunder og en årsomsætning på over 1,5 mio ekskl. moms - på blot den første fuldtidskonsulent!

Vi hjælper kunder med computer IT support relaterede problemer på deres egen adresse (dvs. on-site).

Typiske opgaver er: Opsætning og salg af nye computere, optimering, opsætning, installation af printer og wifi, virus fjernelse, overgang til windows 10 etc.

Vi har de sidste 11 år opbygget en stor kundegruppe i markedet i og omkring København og på meste af Sjælland og virksomheden kører nu, bedre end nogensinde med mere end 3.000 faste og loyale kunder.

Vores ønske har været at skabe et professionelt og yderst profitabelt koncept omkring den gode service og den gode kvalitet på det her private markedet. Og dette er allerede lykkedes og der er massere af muligheder for at bygge videre på det.

Et par hurtige fakta:
- Vi har en stor kundebase som tæller 3-4.000 faste kunder og den er voksende..
- Ca. 80% af vores aftaler er tilbagevendende - resten nye.
- Vi har 90% private og 10% erhvervs kunder
- Vi har en overskudsgrad på 32-48% afhængigt af vores fokus og personale ønsker den måned.
- Vi har Nem adgang til at "skrue" på annonceringen, antallet af aftaler og mersalg (Igennem nyhedsbrev og annoncering og så har vi feks ALDRIG haft google adwords eller netbaseret annoncering !)
- Vi har et godt nyhedsbrev som tæller flere tusinde modtagere og som er voksende.
- Vi har ingen alm. ansættelser og dermed ingen faste lønudgifter. Kun outsourcing og fast konsulent bistand*.

*vi har bl.a. en løbende aftale med et fantastisk kunde/call-center som vi har stor gavn af og som er oplært i vores rutiner og procedure og som er 100% inde i og oplært til topklasse kundeservice samt assistance til os som konsulenter. Desuden har vi en fast "ekstra" konsulent tilknyttet der supplerer den fuldtidstillingen som ejeren har..

Med få ord kan vores "ekstra" konsulent beskrives som yderst vellidt, kompetent, servicemindet og rutineret IT freelance konsulent.
Denne mand giver ikke mindst fleksibilitet og sparring til firmaet.
Der er i forbindelse med et salg mulighed for at konsulenten kan "overgå" til det nye setup - og at han kan tage opgaver svarende til et fuld eller deltidsjob- eller blot fortsætte som backup - alt efter jeres ønske.


De mange år med meget stort fokus på service til nye og faste kunder har givet en kundetilfredshed tæt på 100%.
Dette kombineret med at der med årene har opbygget høj lønsomhed og en STOR grundbase af faste kunder (bl.a. med annoncebudgetter helt op til 250.000 kr årligt i de første år af firmaets levetid - pt er det langt mindre!) samt markedets nok højeste timepriser. - gør dette firma helt unikt - og lidt af en “ener” i branchen.

Vi lever af tilfreds kunder som er glade for firmaet, royale og henviser os nye kunder samt fungerer som gode ambassadører - og det har været tilfældet de her år hvor firmaet blot har vokset og blevet mere og mere stabilt.

Så, er I på jagt efter et IT support firma til private (primært) med god omsætning, god overskudgrad og en meget stor tilfreds kundekreds - der er opbygget gennem mange år og solide kunderelationer - så er dette firma simpelthen et "fund".
Det er yderst sjældent at et sådan firma komme til salg - i den prisklasse med de kvalifikationer og de muligheder. Men chancen er her altså nu.

Udbudspris: 1 mio kr. (ved "kontant" salg og hurtig overtagelse dvs. indenfor 3 mdr) Men lad os tage en dialog om mulighederne.

Firmaet sælges nu, da jeg som ene-ejer er igang med at prøve kræfter med andre aktuelle projekter som ligger helt udenfor support området. Dette kræver min tid og den ekstra likviditet. Desuden kan firmaet, efter snart 12 år, godt bruge nye kræfter og ideer - også selvom firmaet kører lønsomt med fuld fart derudaf.

Jeg står naturligvis til rådighed for indkøring og indføring i alle vores procedurer og mine egne vækst-ideer ved et salg..

Den oplagte køber er en person som ønsker et fantastisk og lønsomt IT support firma og med massere af muligheder for mersalg og god overskudsgrad (med private kunder som fokus) - ELLER en allerede etableret aktør som ønsker at købe nummer 1 på on-site privat markedet - for en brøkdel af hvad det vil koste i tid og kroner at opbygge et firma i den størrelse med så stor kundebase af faste og loyale ambassadører på et koncept med så høj en lønsomhed.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3125

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
26102

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-06-2016
Udbudspris 1.000.000 - 5.000.000 DKK