Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 80.000 DKK

Søg lignende virksomheder

AUKTION - kom med et bud - Webshop i kraftig vækst

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Sælges til højestbydende inden den 27. juni kl. 12.00

Sælges til højeste bud over 80.000,- som er kommet ind på mail inden mandag den 27. juni kl. 12.00

Der kan sendes info om besøgstal og omsætning mm. når der er skrevet under på NDA (derfor oplys venligst mailadresse i din henvendelse)

Budene skal være skriftlige og er bindende.

Overtagelse den 1/7-11
__________________________

Attraktiv og veletableret webshop med kendte varemærker inden for IP-telefoner og headset. P.t. er der oprettet næsten 200 mærkevarer fra 6 kendte mærker. Alle varer er oprettet med ean-numre og typenr. samt unikke tekster for at sikre høj søgbarhed. Det betyder, at vi på langt de fleste produkter ligger i top på Googles søgninger - typisk lige efter producentens eget site. Shoppen er søgeoptimeret efter alle kunstens regler, og Seo-lex og Adwords-lex er begge gennemgået og "implementeret" på sitet.
Der er lagt stor vægt på, at billeder matcher produktet, og at alle relevante spørgsmål til produktet besvares af teksten, da dette nedbringer antal returneringer og opkald. Desuden har vi taget langt den største del af sortimentet - sådan at det er muligt at finde det relevante tilbehør.

Der er stadig mulighed for forbedringer på flere fronter. Vi har netop implemeneteret et lidt bedre layout for med tiden at kunne vinde flere handler. Der er ikke gjort så meget ved vuderinger på trustpilot, edbpriser osv. Der er tilmeldt 13 til nyhedbrevet, hvilket er et udtryk for, at tilmeldingen til dette ikke er en del af købsprocessen. Der er tilknyttet et enkelte domæne samt en Twitter-konto. Der er ingen Facebook-side.

Der er intet lager, og alle varer sendes direkte fra distributører (dropshipping). Denne metode er dyr men også risikofri. Vil man øge indtjeningen, vil det være muligt at opbygge lager af de mest solgte produkter. Dette vil øge risikoen, men også gøre det lettere at håndtere forsendelser.

Der er oprettet 9 annoncekampagner med en CTR på mellem 3,37 og 1,38 % på de 4 A-kampanger (q1) (over 100 annoncer). Prisen pr. konvertering har været 3,14 kr. Vi er netop startet med at køre remarketing via Googles indholdsnetværk baseret på målgrupper. Dvs. at vi for brugere som har været forbi vores hjemmeside, præsenterer annoncer via andre hjemmesider (displaynetværket) - Dette får os til at virke større end vi egentlig er for brugerne, som har været forbi vores hjemmeside en gang. Vi har kun kørt på et enkelt højprofileret produkt, men kan anvise teknologien og justeringsparameterne.

Analytics er implementeret med e-handelssporing. Der er oprettet Google Places og Google Sitemap.

Vores omsætning har hurtigt fået en sådan vægt, at vi bliver taget seriøst hos leverandøren, som hjælper med marketing m.m. Vi har bevidst haft en meget agresiv prissætning, men kan nu se frugten og se, at vi kan have sådan en omsætning, at vi begynder at få bedre rabatter, hvilket vil kunne ses direkte på bundlinien. Vi har dialog med flere distributører, hvor det kan lade sig gøre, og har et godt forhold til disse. På enkelte produkter kan man evt. vælge at importere dem fra Tyskland, hvilket vil kunne øge avancen.

Vi har overvejet at tage ikke-mærkevarer ind for at øge omsætning og avancen - men dette er ikke gjort endnu.

Vi er repæsenteret på både EDBpriser, Kelkoo og Pricerunner med hele vores sortiment. På størstedelen er der typisk kun 1 til 2 konkurrenter afhængigt af produkter og netværk.

Ved seriøse henvendelser fremsender vi fortrolighedserklæring. Når vi modtager den underskrevet, fremsender vi besøgsstatistik m.m.

Shoppen er opbygget i Magento. Sitet kører p.t. på vores egen server. I forbindelse med salg flyttes sitet til leverandør efter eget valg.

Der er rigtig mange gode perspektiver i shoppen og gode muligheder for et fuldtidsjob - eller et fint supplement.

Shop kan administreres på under en time dagligt med kundehenvendelser og ordrehåndtering, mens evt. forbedringer m.m. vil ligger ud over dette.

Shoppen sælges til højestbydende.


Det er kun aktiviterne som sælges - ikke selskabet. Følgende indgår:

Domæne
Telefonnr.
Webshop implementeret i Magento
Google Adwords-konto
Google Analytics-konto
Forpligtigelser i forhold til det solgte (garanti og fortrydelse)
Aftaler med leverandører

Følgede følger ikke med:
Firma (cvr-nr.)
Varelager
Garantier i forhold til PBS
Medarbejdere

AFTALE
Aktiviteten overdrages efter reglerne i momslovens § 8, hvorfor der ikke pålægges moms. KØBER kan således ikke fradrage moms af købesummen.
Evt. kredit på prisen skal garanteres på tilfredsstillende vis
Der udarbejdes en konkurrenceklausul løbende i 3 år.
Evt. omkostninger i forbindelse overtagelsen afholds af køber (PBS-aftale, hostning o.lign.)
De overdragne aktiver overdrages som de er og forefindes og som beset af KØBER.
Der udarbejdes ikke refusionsopgørelse.

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4961

Sælger kontaktet:
72

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
11272

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
25-03-2011
Udbudspris 80.000 DKK