Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Super billig webshop til børn med kæmpe potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Til dig der vil godt, hurtigt og billigt igang med din egen webshop

Har du lyst til at få din egen webshop? Vil du gerne slippe for rigtig mange timers arbejde med at køre en ny webshop i gang? Og vil du have hurtig adgang kunderne på de sociale medier og på google?

5,5 år gammel webshop sælges, fordi jeg gerne vil have mere tid til familien og andre projekter. Prisen er helt i bund, fordi et hurtigt salg ønskes.

Butikken har hidtil været drevet som hobbyprojekt ved siden af andet fuldtidsarbejde, og der er et kæmpe potentiale for vækst, hvis den rette køber vil investere tid og energi i markedsføring.

Butikken har ca. 1200 nyhedsbrevsabonnenter, 1000 følgere på FaceBook og 300 på instagram, og alle tre steder er der med en relativt lille indsats betydeligt potentiale for vækst.

Shoppen er specialiseret i franske, hollandske og australske mærker til børn - hovedsagligt børnetøj til drenge og piger fra 0-16 år, men også fine ting til børneværelset. Potentialet for vækst er stort, blandt andet kan man vælge at udvide med nogle af de kendte danske mærker. Vi hjælper gerne med at videreformidle kontakten til de nuværende leverandører.

I dag er butikken primært webshop, understøttet af et showroom i privaten. Showroom'et er ikke en del af salget, men det er muligt at tilkøbe inventar til en rigtig god pris.

Shoppen er bygget op i systemet fra golden planet, den er e-mærket og har super fine anmeldelser på trustpilot (5 stjerner). Kunderne er rigtig glade for shoppen, der ofte roses for at være nem og overskuelig at bruge. Det grafiske udtryk er meget nemt at ændre, så man kan få lige den grafiske brugerflade man selv ønsker - vi hjælper gerne med introduktion til hvordan man sætter grafik op.

Der er lavet en stor indsats på SEO-området, så shoppen ligger allerede pænt i google, og shoppen er også sat op til at bruge google shopping.

Jeg hjælper meget gerne med at komme godt i gang, blandt andet med en grundig introduktion til webshop-systemet.

Bemærk at varelageret ikke er med i prisen, men der vil være mulighed for at tilkøbe det resterende varelager til en rigtig god pris efter aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4085

Sælger kontaktet:
53

Følger annoncen:
35

Annonce id-nummer:
28278

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-07-2017
Udbudspris 25.000 DKK