Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bofællesskab og coworking domicil for digitale nomader sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Projekt med idyllisk firmaejendom i Sønderjylland, for online iværksættere i ind- og udland

Bofællesskab niche med co-living og co-working i et firmadomicil på et idyllisk landsted ved Kollund, et dansk ApS, og finansiering, erhvervstilladelse på plads for den kommende køber eller partner. Konceptet er køreklart, bortsæt fra møblering. Det der sælges, er et etableret dansk ApS som ejer ejendommen og konceptet.

Digitale nomader er folk, som arbejder online og har en viss frihed til at vælge hvor de vil arbejde. De kan arbejde fra eksotiske destinationer, men de behøver et fast domicil.

Økonomiske nøgletal

2019 2018 2017
Nettoomsætning
25 45 50
Bruttofortjeneste
13 34 37
Årets resultat
-6 -6 -5
Egenkapital i alt
119 119 120
Status balance
1.527 1.529 1.536

Produktet

Vi har mangeårig erfaring i at arbejde fra forskellige destinationer, dog altid med et fast domicil for firmaet. Det er grundlaget for dette koncept. På stedet vil der være mulighed for fællesskab og samarbejde med andre online iværksættere, med fokus på sektorer der supplerer hinanden. Og i udlandet har vi et kontaktnet, At bo på landet og arbejde er det sikreste i disse tider.

Markedsføringskanaler

Web og sociale medier, men det kan gøres mere på det område .... - tidsmangel er også grund til salg.

Omkostninger

Omkostningerne har indtil nu kun været ejendomsskatter, forsikringer, garantiprovision, domæne, som det fremgår af regnskabet.

Aktiver

Ejendommen Nørrevej 51, Kollund, 6340 Kruså, bogført værdi kr 1.476.000

Ejendomme ikke inkluderet på 1.495.000 kr. Sælger vil gerne sælge ejendommen men den er ikke en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Siden før digitaliseringen har jeg som iværksætter boet i en række lande, og etableret start-ups i forskellige brancher. Men det har krævet et firmadomicil, en base. Danmark har et godt omdømme i udlandet, så en fast base i Kollund - en god adresse - blev løsningen. Vi købte en velegnet ejendom med erhvervstilladelse i 2006, jeg har ikke selv boet der, men udlejet en del af huset og resten var formelt vor base og kontor. Tidligere har det også været udlejet på ugebasis for 10 personer. Det er min filosofi at et godt koncept bør deles, det er grundlaget for ideen om co-living og co-working, et delt domicil for digitale nomader.

Markedet

Kollektiv og coworking er etablerede koncepter, og det er for tiden interesse for at arbejde online. "Digital nomads" er et forholdsvis nyt fenomæn, som i udlandet har været genstand for stigende interesse (45 mio søge resultater på Google).

Svagheder/udfordringer

Udfordringen består i at finde nogle digitale nomader, der vil leje sig ind i konceptet. Det kræver kun få personer, fær det er rentabelt.

Stærke sider

Vi er tidlig med i en trend, efter min opfattelse.

Strategi

Vi fokuserer på at opnå synergi ved fællesskab og samarbejde med andre online iværksættere på stedet og i udlandet, med fokus på sektorer som kan supplere hinanden.

Ideel køber

Den ideelle køber er allerede en online iværksætter med behov for et firmadomicil, og som kan se mulighederne for videre udvikling af konceptet.

Opstartshjælp

Sælger tilbyder support pr telefon og mail i 12 mndr efter overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3416

Sælger kontaktet:
32

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
19012

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
31-05-2014
Udbudspris 30.000 DKK