Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 295.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veletableret elektronik-webshop fra 2007

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Du har nu mulighed for at købe en spændende og velfungerende webshop med produkter inden for elektronik, overvågning og gadgets.

Webshoppen, der er dansk, er startet i 2007 og har gennem alle årene leveret overskud. Pga. fokus på anden forretning, ønsker ejeren nu at afhænde shoppen.
Webshoppen har de senere år været drevet som sideprojekt uden fuldtidsansatte, og selv med begrænset timeforbrug kan der trækkes en fornuftig løn af overskuddet der udgør ca. 25-30 % af omsætningen.

Forretningen er delvis lagerførende. Dog er dropshipping på mange produktgrupper en mulighed, men ønskes det komplette produktsortiment på ca. 10.000 produkter, kan lagerføring være en fordel. Alternativt kan lageret outsources. Der er mulighed for at medkøbe det eksisterende varelager til kostpris.

Branchekendskab er ikke nødvendigt, men det vil være en fordel at du interesserer dig lidt for teknik og gadgets.

Markedsføring af shoppen har de senere år været nedprioriteret, men mindre tiltag som Google Adwords annoncering og udsendelse af nyhedsbreve har vist sig yderst gunstige. Dog er der lagt en stor portion arbejde i SEO-optimering af forskellige produktkategorier, og der medfølger desuden en Facebook-side.

Eftersom webshoppen drives som en del af et selskab med andre aktiviteter, kan komplet regnskabsmateriale ikke udleveres. Forretningen sælges som webshop og ikke selskab. Dog kan diverse Google Analytics statistikker mm. fremvises for seriøse købere.

Pga. webshoppens succes blev der i 2013 etableret en norsk webshop med lignende koncept, dog med mere fokus på elektronikprodukter og deraf et mindre varesortiment. For interesseret køber medfølger den norske webshop, der i øvrigt har samme styresystem og leverandøraftaler, og hvor der endnu er gode muligheder for at præge forretningen.

Da der er fastsat en realistisk pris som hurtigt kan tjenes hjem, vil kun seriøse henvendelser blive besvaret. Der ydes naturligvis fuld diskretion i forbindelse med din henvendelse, og det samme forventer vi af dig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2182

Sælger kontaktet:
65

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
20827

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
01-10-2014
Udbudspris 295.000 DKK