Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Unik webshop med fotogaver

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Ideen bag koncept & webshop

Webshoppen markedsfører og sælger unikke produkter med kundetilpasset tryk.

Idegrundlaget er at kunne tilbyde produkter som ikke tidligere er set på det danske marked, som fleecetæpper, picnic tæpper, sportstasker, skoletasker, rygsække, penalhuse, puder og sengetøj mm. De fleste produkter kan i dag kun købes hos os, og er derfor ikke udsat for den samme konkurrence som andre fotogaveprodukter, som fx fotobøger, fotokalendere.

Vi startede webshoppen fordi at vi kunne se at der var en mulighed for at kunne tilbyde nogle anderledes fotogaver end andre udbydere i markedet, samt muligheden for løbende at kunne udvikle nye produkt typer efter samme koncept

Kundesegmenter
- Kvinder med børn i alderen 25 til 50 år Geografi: Danmark og Europa
- Forhandlere / whitelabel aftaler

Opdatering til ny HTML 5 Editor platform.
Vi er nu i gang med at skulle opdatere vores system til HTML 5 Editor. Det betyder at vi fremover vil kunne modtage ordre fra smartphones og tablets. Den nye platform vil også gøre det muligt for alle White label partnere, at kunne integrere denne løsning direkte i deres egen E-commerce løsning.

Der er samlet set investeret 1 million DKK i hjemmeside- og produktudvikling - herunder etablering af underliggende systemer og leverandøraftaler.

Salgsstrategi
Strategien er at markedsføre nye trykte produkter der kan personaliseres til den enkelte bruger. Her er tale om alt andet end ”almindelige” trykte produkter. Til skole, hjem, gaver m.m.

Vi tror på at der er en stor fremtid for denne type produkter, da privatforbrugeren i større og større grad selv ønsker at kunne bestemme, hvordan de ting/ gaver man bruger i hverdagen skal designes/ personaliseres.

Tillige kan vi se at vi ikke er i konkurrence med de sædvanlige udbydere at fotogaver, som primært sælger fotobøger, kalendere og kopper.

Resurser
Alle produkter er ordreproducerende og fungerer efter konceptet ala dropshipping. Alt bliver produceret og leveret direkte til kunderne.
Der er derfor ingen lagerbinding / investeringer i produkter til lager.

Omsætningspotentiale :
Markedet for fotogaver i Europa, har i dag en størrelse på flere milliarder kr. og er stadig i vækst, da det er blevet muligt at kunne personaliserer flere produkter, og det er kun er fantasien der sætter grænsen.

Den ideelle køber
Er en virksomhed eller person der har den nødvendige viden og erfaring med salg og markedsføring af produkter online. Helt optimalt arbejder man med målgruppen i forvejen. En sådan køber vil også kunne opnå synergi på sin eksisterende forretning.

Økonomi / overtagelse af aktiviteten
Der betales et beløb på 300.000 DKK + moms ved aftalens indgåelse og en 10-15% afregning af omsætningen + moms de efterfølgende 3 år.

Årsag til salg
Af helbredsmæssige årsager, er vi desværre nødsaget til at sælge forretningen.

Henvendelser
Skriv venligst en besked her og oplys venligst dit navn, adresse og telefon og meget gerne lidt om din baggrund.


Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1338

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
27514

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
07-03-2017
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK