Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Unik og veletableret webshop med herreure

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Unik mulighed for at erhverve en etableret og velrenommeret webshop med autoriserede forhandlingsaftaler med en lang række spændende, internationale brands indenfor kvalitetsure.

Med salget følger en aftale om dansk B2B distribution af et spændende urmærke med rigtig god avance.

Du overtager en professionelt designet webshop med fokus på elegant design, mobil-/tabletvenlig præsentation (responsive design), flotte produktbilleder og nøjagtige specifikationer på alle ure. Gode SERP placeringer, specielt for søgninger på det enkelte urmærke.

Alle buy-in/etableringsordrer i forbindelse med aftaler om autoriseret forhandling af de forskellige mærker er afholdt og der kan købes ind efter ønske og behov. Kapitalkrav til eget varelager er derfor relativt lavt.

Shoppens fokus er udelukkende ure til mænd, men mange af mærkerne har også damemodeller, som uden videre kan inkluderes i sortimentet eller udbydes via en anden shop. Der er også mulighed for at udvide det eksisterende udbud af herremodeller.

Stort potentiale til vækst i omsætningen, da shoppen i alt væsentligt drives uden betalt markedsføring - al omsætning stammer fra nyhedsmails, Facebook promoveringer og trafik via organiske Google søgninger.

Med 230+ 5-stjernede anmeldelser, en Trustpilot score på 9,7 og 1.200+ Facebook likes fremstår shoppen som særdeles troværdig overfor potentielle kunder - en vigtig parameter for ure i den dyrere prisklasse.

Uddybende informationsmateriale kan fremsendes efter nærmere aftale. Vi ser frem til en dialog om mulighederne for et salg.

Alle bud vil blive behandlet seriøst.

Varelager på 25.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4309

Sælger kontaktet:
83

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
16313

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
12-07-2013
Udbudspris 250.000 DKK