Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 39.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Stærkt nedsat, Skal sælges nu - Interiør Webshop med uforløst potentiale.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Pga. Jobskifte skal virksomheden sælges nu, og er derfor stærkt nedsat.
En unik chance for en driftig iværksætter.

Virksomheden er en inspirerende webshop, med alt det bedste inden for tapeter, collager, fototapeter og tilbehør. Et inspirerende univers som alt sammen er med til, at give din bolig eller virksomhed, lige netop det udtryk I ønsker.

Vores erklærede mål og ambition er – at kunne tilbyde Danmarks mest spændende webshop, indenfor flotte løsninger når virksomheden eller privat boligen skal indrettes eller trænger til en “make over”.

I den korte tid shoppen har eksisteret, er vi kommet langt og på rette vej. Vi er i dag en webshop, som er med til at sætte dagsordenen indenfor tapeter til boligindretningen.

Med over 32.000 besøgende på vores site, mere end 650 ordre og en stor “fanskare” på Facebook - et konstant stigende antal modtager af vores nyhedsformidling, er vi på rette vej mod en succesrig Webshop.

Fra starten, tog vores konkurrenter os måske ikke alvorligt. Men i dag ved de, vi er en spiller på markedet, der er kommet for at blive! Det gør også, at vi har opnået bedre og bedre betingelser og løbende bliver kontaktet af nye leverandører, der gerne vil samarbejde med os.

Men webshoppen sættes nu til salg, grundet overgang til nye opgaver. Og da Shoppen fortjener fuld fokus, for at forsætte den gode udvikling, har vi nu valgt, at udbyde den til salg.
Der tilbydes en veldrevet interiør Webshop med et uforløst potentiale, som med den rette ved skærmen, kan skabe en givtig og profitabel forretning, i et spændende og hastigt voksende marked.

Webshoppen er en virksomhed med et kæmpe vækstpotentiale, for den rette person.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2530

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
26188

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-06-2016
Udbudspris 39.999 DKK