Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

SEO-stærk webshop med iPhone covers

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

OPDATERET PRIS

En unik søgemaskineoptimeret webshop med salg af covers sælges. Siden er fuldstændig optimeret til Google hvilket er noget, som der har været stort fokus på siden dens opstart. Pga. dette fokus havde shoppen allerede en omsætning fra dag et af – shoppen er lidt over to år gammel den dag i dag.

Shoppen har en fast omsætning hver måned og hvis der arbejdes kontinuerligt på siden, så vurderes omsætningen til at blive stærkt stigende. Shoppen sælger produkter fra Kina, som der tjenes stort på. På det bedst sælgende produkt, er der en fortjeneste på 3000% i forhold til indkøbspris.

Shoppen har tidligere også solgt mærkevarer som Belkin, Bugatii, Case-mate etc. – men disse produkter er blevet udfaset grundet for høj lagerbinding. Der kan dog stadig medgives aftalen til leverandøren af disse covers hvis det ønskes. Fortjenesten på disse produkter var i gennemsnit 2,5 gange indkøbsprisen.

Siden er opbygget i et Magento system, som gør det let at oprette, redigere og slette produkter. Udover selve siden, så medfølger der ved køb også; labelpapir, kuverter og hele varelageret. Varelageret har en ca. indkøbspris på 15.000-20.000 kr.

Omsætningen for shoppen ligger lige omkring et sekscifret tal pr. år., fordelingen af denne pr. måned er meget lig hinanden.

Siden kræver absolut minimal arbejdsindsats, sidste års omsætning blev lavet med ca. en halv times arbejde pr. uge (at pakke ordre). Det foreslås dog at der bliver arbejdet videre med siden, så omsætningen kan øges til et nyt niveau.

Der er arbejdet på at gøre siden så simpel som mulig. Der er b.la. blevet arbejdet med konverteringsoptimering og der er blevet implementeret et one-step checkout, så kunden kun ser én enkelt side, når han skal købe et produkt.

Konverteringsgraden for shoppen er i snit på 2,5% og ligger de bedste dage på 7%. Der har kun været arbejdet med organiske Google søgeresultater dvs. der er rig mulighed for at skaffe mere trafik til siden via. Adwords, affiliate netværk, facebook, pricerunner, dba, kelkoo etc.

Shoppen sælges da ejerne har travlt med deres fuldtidsarbejde, som bl.a. er at udarbejde SEO-strategier for to danske velkendte firmaet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1392

Sælger kontaktet:
37

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
21701

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
05-01-2015
Udbudspris 64.995 DKK