Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Populær & SEO stærk webshop med god omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Nordjylland
Gem annonce

Professionel dansk populær webshop med 6 år i æteren. Ligger nr 1 & 2 på Google på stort set alle dens kategorier + underkategorier på de dyreste søgeord. Listen af ord er rigtig lang og der er lagt et kæmpe seo arbejde i shoppen over alle årene.

Mange eksterne leverandører der tilbyder deres varer online og sender dem ud for os - dvs. at mange af tingene skal ikke hjemkøbes først. Ca 3.000 varenumre - hovedsagligt med egne lagerførte varer (lager ca 750.000) er inkl. i udbudspris.

Butikken har fået succes fra start og er også meget populær i Norge. Stort potentiale for meromsætning hvis der er flere om den. Ofte bliver vi brugt af livsstilmagasiner og boligblade som inspirator.

Sideløbende kører vi 5-6 blogs som sender stor trafik ind på hovedshoppen. Èn af DK´s stærkeste netbutikker med et varesortiment der rammer alle aldre og kan stadig udbygges efter behov. Kun absolut seriøse henvendelser ønskes.

Bruttoavance ca 5-700.000

Nuværende lager, showroom + kontorfacetiliteter kan evt overtages på lejebasis - beliggende i Norddjurs (favorabel pris)

Endvidere stor villa på 332 kvm beliggende i Uggerby, 9800 Hjørring kan også købes (sommer showroom/butik for turister og Norske kunder) (ikke incl i salgspris) - (salgspris 995.000,-)

Varelager på 700.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2306

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
15601

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-03-2013
Udbudspris 1.000.000 DKK