Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Niche-webshop i motorcykelbranchen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Innovativ webshop etableret i 2007 med salg af reservedele til engelske, japanske og italienske motorcykler samt beklædning, tilbehør og accesories til motorcyklisterne.

Webshoppen er blevet drevet sideløbende med en fysisk butik, som har eksisteret siden 1994, og navnet er veletableret både i Danmark og i udlandet, idet der findes både en dansk og engelsk side.
Der er mulighed for at udvide med så mange sprog, som man ønsker.

Det er muligt at købe et omfangsrigt lager med varer, hvoraf de fleste er oprettet online, men det er ikke en nødvendighed at købe begge dele.

Der er gode leverandøraftaler med hurtig levering og en stor kundedatabase, hvoraf mange allerede har tilmeldt sig vores nyhedsbreve.

Selve webshoppen kører i CMS-system med fuld support, og den indeholder specialudarbejdede funktioner, som ikke er set før på en tilsvarende dansk hjemmeside.

Der er lagt mange penge og arbejdstimer i shoppen, og der er kørt med AdWords samt markedsføring i både danske og udenlandske magasiner og på danske og udenlandske messer og træf.

Desuden er der indarbejdet gode SEO's.

Handel foregår primært b2c, men der er også b2b-kunder.

Betalingsmodulet er Quickpay, hvilket fungerer til fuld tilfredshed. Desuden er der sat Google Analytics på hjemmesiden.

Der medfølger en facebook-side, som er på vej op med likes, men tiden har ikke været til at vedligeholde den, så med den rigtige indsats ligger der her et stort potentiale.

Webshoppen er netop vurderet til kr. 150.000 (rå platform).

Webshoppen sælges, da tiden og energien skal bruges på andre projekter fremover. Denne virksomhed fortjener et nyt spark af energi, så dens fulde potentiale kan blive udnyttet.

Kun seriøse henvendelser med kontaktoplysninger besvares.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2250

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
24101

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
10-07-2015
Udbudspris 50.000 DKK