Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Fuldautomatisk webshop - virtuelle produkter - stort potentiale

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Niche webshop med god avance og kæmpe potentiale til salg - har allerede omsætning og kører fuldt automatisk så du ikke skal røre en finger.

Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne lækre og omsættende webshop med cd-keys, altså virtuelle produkter.

Webshoppen har eksisteret i kort tid, og er fuldkommen klar til at blive meget større og omsætte.

Alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. Webshoppen har kæmpe stort potentiale, og mulighed for udvidelse af produktsortimentet på grund af det gode domæne.

I shoppen sælges CD-keys til alle markedets mest populære PC spil, og med en super god leverandøraftale er du sikret en god levering til kunden i løbet af et øjeblik, hvilket kører fuldt automatisk. Det fungerer på den måde, at når kunden bestiller en ordre hos dig, så går den ordre automatisk videre til leverandøren som sender en mail til kunden med produktet i løbet af maks 5 minutter. Dette er ved hjælp af en fuldautomatisk API integration som styrer hele systemet og er implementeret.

Kundeservice
I dag er shoppen i drift med stort fokus på kundeservice og troværdighed, hvilket kunderne sætter utroligt stor pris på. I alle forsendelser bliver der i mailen sendt en super god og gennemgående brugsguide, så kunderne nemt og simpelt kan komme igang med at spille. Dette betyder for kunderne, at det er super nemt og enkelt.

Der er altid forsendelse via email da det er virtuelle produkter.

Vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 15-17, og ellers klares alt pr. mail.

Der bruges kun markedsføring hos Pricerunner(og det er udelukkende der den eksisterende omsætning er fra), hvor man betaler et beløb pr klik og dette er nok markedets bedste mulighed for høj konvertering. Der er yderligere mulighed for at lave markedsføring via Facebook, Google og bloggere, for at skabe stor omsætning herigennem. Det har vi ikke benyttet os af, men vi vil vurdere at der ligger et super godt potentiale her, hvor dit budget kan være meget bredt.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæne – kort og klinger godt
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Fuld automatisk integration til Stripe - med god løbende omsætning(udbetaler 1 gang om ugen)
• Leverandøraftale - fuldautomatisk dropshipping(det vil sige det eneste du skal gøre er at sidde og nyde at ordrerne kommer trillende ind)
• Hjælp til oplæring i systemer mm.
• Logo + alt grafisk
• Pricerunner aftale - den bedste trafikkilde i denne branche
• Adgang til virtuelt varelager (som ligger hos leverandøren og automatisk bliver sendt når du får en ordre)

Fakta om shoppen:
Shoppen er bygget op i Shopify, hvilket er det nemmeste CMS system der findes, og er lige til at gå til. Designet er specialudviklet med flere features. For dig som ikke kender til Shopify, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

Online markedsføring
Der kan markedsføres igennem email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook - og bloggere - men der markedsføres igennem Pricerunner lige nu.

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her.

Der er er også store muligheder i viral markedsføring, så der vil uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Stort potentiale
Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt nogle af de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Webshoppen bliver løbende opdateret, men målrettet optimering har vi ikke foretaget, så der ligger et stort potentiale her også.

Hvorfor sælge, når det er et godt produkt ?
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at vi er iværksættere med stort I, og det betyder, at vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang. Derfor er tiden ikke rigtigt til at drive denne shop. Ydermere driver vi også en plakat webshop som vi ligger al fokus på.

Vi har på relativ kort tid fået denne shop op og køre for at lade en brændende iværksætter overtage den, men for os, er tiden til forsat at hellige sig udviklingen af denne shop sparsom, og derfor håber vi, at en ny ejer vil kunne komme ind og videreføre samt udvikle shoppen, for dermed også høste fortjenesten af det allerede udførte arbejde.

Anslået pris er 30.000,- for det hele - Og så har du en køreklar webshop med kæmpe stort potentiale, samt indtjening/omsætning fra dag 1. I fremtiden kan der som sagt både bruges markedsføring igennem Pricerunner, Facebook ads, Google Adwords og bloggere, samt en masse andet fysisk markedsføring(kun fantasien sætter grænserne), hvorpå der kan tjenes rigtig meget ind.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1226

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
27414

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-02-2017
Udbudspris 30.000 DKK