Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 30.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Fuldautomatisk webshop - spændende koncept og stort potentiale!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Komplet webshop med salg af cd-keys i drift og med omsætning samt overskud. Webshoppen har eksisteret siden 2017 og har haft en samlet omsætning på nogle tusinde kroner i dens levetid.

Webshoppen er bygget til at kunne skalere op til flere lande og sprog, og agerer som både en multishop og niche shop.

Der vil blive assisteret ved overtagelsen af webshoppen, samt bidraget med den strategiske del samt givet indsigt i markedet.

Alt er fuldkommen opsat i forvejen: CMS system, betalingssystem, leverandørsystem, regnskabssystem osv - og vil blive opsat for køber ved overtagelsen.

Der er altid forsendelse via email da det er virtuelle produkter - Det er et fuldautomatisk system, så når kunden bestiller et eller flere produkter, bliver ordren automatisk sendt til leverandøren og herefter bliver ordren i løbet af 2 minutter sendt ud til kunden direkte af leverandøren. Det kan ikke blive mere simpelt, og udover det, så er der også fuldautomatisk regnskab og bogføring med Storebuddy og Dinero som også følger med.

Der bruges kun markedsføring hos Pricerunner, hvor man betaler et beløb pr klik og dette er nok markedets bedste mulighed for høj konvertering. Der er yderligere mulighed for at lave markedsføring via Facebook, Google og bloggere, for at skabe stor omsætning herigennem. Det har vi ikke benyttet os af, men vi vil vurdere at der ligger et super godt potentiale her, hvor dit budget kan være meget bredt.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæne – kort og klinger godt
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Fuld automatisk integration til Stripe betalingssystem - med god løbende omsætning(udbetaler 1 gang om ugen)
• Leverandøraftale - fuldautomatisk dropshipping(det vil sige det eneste du skal gøre er at sidde og nyde at ordrerne kommer trillende ind)
• Hjælp til oplæring i systemer mm.
• Logo + alt grafisk
• Pricerunner aftale - den bedste trafikkilde i denne branche
• Adgang til virtuelt varelager (som ligger hos leverandøren og automatisk bliver sendt når du får en ordre)
• Dinero + Storebuddy (disse to klarer regnskabet for dig, så du ikke skal betale for en dyr revisor, men regnskabet kører automatisk)

Shoppen er bygget op i Shopify, hvilket er det nemmeste CMS system der findes, og er lige til at gå til. Designet er specialudviklet med flere features. For dig som ikke kender til Shopify, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt nogle af de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Hvorfor sælge, når det er et godt produkt ?
Vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang. Derfor er tiden ikke rigtigt til at drive denne shop.

Vi har på relativ kort tid fået denne shop op og køre for at lade en brændende iværksætter overtage den, men for os, er tiden til forsat at hellige sig udviklingen af denne shop sparsom, og derfor håber vi, at en ny ejer vil kunne komme ind og videreføre samt udvikle shoppen, for dermed også høste fortjenesten af det allerede udførte arbejde.

Anslået pris er 30.000,- for det hele - Og så har du en køreklar webshop med kæmpe stort potentiale, samt indtjening/omsætning fra dag 1.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2125

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
27421

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-02-2017
Udbudspris 30.000 DKK