Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

E-cigaret webshop, med varelager, fast trafik og sms nyhedsbrev med over 1000 tilmeldte

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Du har nu muligheden for at gøre et rigtig godt køb, men muligheden eksisterer kun indtil den 15. februar. Jeg ejer et Internet Marketingsfirma, hvor vi programmerer og designer hjemmesider til forskellige kunder. Ved siden af dette driver jeg 2 webshops, og jeg har siden marts måned 2013 været igang med at forberede mit indtog på e-cigaretmarkedet, på grund af den konstante vækst og den store efterspørgsel på dette marked.


I December måned fik jeg så en kæmpe kunde, der nu tager al min tid indtil foråret, og højest sandsynligt resten af 2015. Dette gør at jeg ikke kan lancere webshoppen nu, som det ellers var planlagt. Jeg har lavet hele forarbejdet, og det består af:

1. Komplet webshop opsat i Magento, hvor alt fungerer til perfektion. Alle varer er indsat, beskrevet og hele webshoppen er fuldstændig nøgleklar. Ud over dette er shoppen søgemaskineoptimeret til mindste detalje, efter Googles egne foreskrifter. Hvis du kender lidt til opsætning af Magento systemer, så ved du at dette setup alene, ikke har kostet mig under 100.000 kroner.


2. Fem danske hjemmesider om e-cigaretter, e-juice og e-rygning. Disse hjemmesider får nu over 2000 unikke besøg hver måned og trafikken er stigende måned for måned. Disse sider har jeg genereret og søgemaskineoptimeret, fordi det ikke er muligt at annoncere på Google eller Facebook med e-cigaretter og e-juice. Ville Google eller Facebook nogensinde åbne op for muligheden, ville trafikken ikke koste under 10 kroner pr. klik, for konkurrencen er meget skarp, så dem der har trafikken, dominerer markedet. Værdien af disse siders trafik, er altså med sikkerhed ikke under 20.000 kroner om måneden. Disse sider er opbygget i CMS systemer (Wordpress og Drupal) og der er designet bannerpakker, så i det øjeblik det ønskes kan trafikken dirigeres ind på webshoppen. Siderne (og dermed trafikken) kan naturligvis udvides.


3. Jeg har via mine egne trafikkanaler samlet over 1200 rygere sammen, der alle har sagt ja til at modtage sms tilbud fra webshoppen. De er meget interesserede i e-cigaretter og e-juice, og har alle ønsket direkte tilbud på startpakker og månedspakker.


4. Jeg har programmeret mit helt eget marketingssystem til alle kundeemnerne. Jeg kan logge ind og direkte fra systemet sende smser og e-mails til minder kunder og kundeemner. Ud over dette kan jeg printe adresselabels ud til at sende fysiske kataloger osv med posten, hvis jeg skulle ønske dette. Alt fungerer med et enkelt klik på musen, fordi jeg har programmeret det efter at enhver skal kunne styre butikken, uanset computerniveau.


5. Jeg har et komplet varelager med de mest populære varer, og de mest eksklusive varer indenfor branchen. De populære varer har jeg direkte fra producenten, og jeg har derfor branchens bedste priser på de mest efterspurgte ting, og de eksklusive varer har jeg direkte import på, så jeg har et godt dækningsbidrag. Varerne er lagt ind i shoppen og der er varer for over 100.000 kroner.


Jeg har altså kort sagt et fantastisk setup med trafik og sms nyhedsbrev så jeg kan sælge fra allerførste dag jeg starter. Jeg har de bedste indkøbspriser og kontakter, så jeg med sikkerhed ved at jeg altid kan være den billigste og samtidig tjene penge... og ud over dette har jeg mit eget designede marketing og styringssystem, så jeg kan køre forretning let.


Det eneste jeg ikke har er tiden! Derfor sætter jeg nu hele pakken til salg her i januar. Bliver den mod forventning ikke købt, starter jeg den selv når jeg får tiden igen, og skal jeg sælge herefter bliver prisen en helt anden.


VIGTIGT: Jeg har solgt et par virksomheder her på siden før, og jeg har derfor dannet mig et indtryk af den blandede skare der responderer på disse annoncer, så lad mig lige gøre et par ting klart:


- Enhver useriøs henvendelse vil blive ignoreret. Hvis du ikke skriver dine kontaktinformationer i din henvendelse, får du ikke svar.


- Prisen er ikke til forhandling, der tillægges dansk moms, og den kan ikke finansieres.


Det er ikke for at lyde hoven, men du drømmer ikke om de underlige henvendelser jeg har fået fra folk der troede at de kunne købe noget uden at have penge, konkurrenter der blot var ude på at spionere, useriøse mennesker der ikke havde intention om at købe... og så selvfølgelig de sædvanlige "Smart i en fart, jeg vil gerne være rig i næste uge" typer, der tror de kan få en hel masse for ingenting (som du og jeg ved, for de altid det modsatte, nemlig ingenting for en hel masse penge).


Men hvis du er seriøs og du har pengene, så vil jeg til gengæld også gerne behandle dig ordentligt. Du er derfor mere end velkommen til at se hele systemet, varelageret, kundeemnerne og trafikkanalerne. Jeg vil naturligvis også gerne svare på alle de spørgsmål du måtte have, samt hjælpe dig igang med forretningen. Derfor er det vigtigt at du skriver dit telefonnummer når du henvender dig.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1456

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
21728

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-01-2015
Udbudspris 200.000 DKK