Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Chili webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Webshop med gennemarbejdet design der sælger chili-relaterede produkter til salg. Sammen med shoppen og shopdomænet følger 2 ekstra domæner. På det ene er opsat en blog omkring chili. Shoppen sælges pga. fokus på andre projekter.

Vi har brugt en del tid på opsætning af shoppen så den er køreklar samt søgemaskineoptimering og linkbuilding.

Shopsystemet vi anvender er osCommerce. Vi har testet forskellige platforme og osCommerce er langt hurtigere end andre systemer vi har testet. Her i blandt Magento og OpenCart.

Shoppen kører på en billig, delt hosting hvor mange kunder anvender samme server. Trods dette er shoppen dog meget hurtigere end alle andre shops som vi har sammenlignet med, inden for andre brancher.

Vi lancerede shoppen i marts 2014. Vi har haft ordrer for 4.302 kr. uden noget form for markedsføring udover linkbuilding.

Der er opsat et responsive layout. Dvs. websitet skalerer ned på små skærme så det kan anvendes på tablets og smartphones.

Billeder på shoppen har vi enten selv taget eller er billeder vi har fundet med creative commons licens (dvs. tilladt at anvende til kommercielt brug). Vi har retoucheret billederne så de passer til shoppen. Resterende grafikker har vi selv lavet. Alle produkttekster, blogartikler og andet tekst er unik tekst skrevet til shoppen. Alle rettigheder til grafik og tekst overdrages naturligvis til køber.

Der kommer løbende nye tilmeldinger til nyhedsbrevet fra interesserede kunder. Denne liste følger med i købet.

Vi har nogle få chilifrø på lager. De følge med i handlen:

BIH Jolokia: 15 stk.
Peter Pecker: 30 stk.
Trinidad Scorpion Moruga Red: 6 stk.
Trinidad Scorpion Orange: 20 stk.
7 Pod Brain Strain: 28 stk.
Chocolate Bhut Jolokia: 17 stk.

Den der overtager shoppen vil skulle ligge noget benarbejde i at forhandle en aftale hjem med en leverandør af frø og frugter. Resten er køreklar.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1939

Sælger kontaktet:
42

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
21390

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
30-11-2014
Udbudspris 10.000 DKK