Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Automatisk dropshipping webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Webshop som opererer med dropshipping-konceptet. Produksortiment er indenfor kontorartikler, pc-tilbehør, blækpatroner og tonere, ergonomiske produkter og andre typer produkter som henvender sig til IT og kontorer.

Webshoppen har kørt siden 21. september 2014.

Webshoppen har fået lavet integration til leverandør og IceCat, og har derfor følgende funktioner som er automatiserede.

- Automatisk import af nye produkter til webshoppen, direkte fra min leverandørs websystem.
- Automatisk opdatering af indkøbspriser, så man altid har styr på, hvis priserne stiger eller falder, så man kan korrigere salgspriserne efter dette.
- Automatisk opdatering af lagerstatus på leverandørs lager.
- IceCat integration sørger for billeder og beskrivelser til produkterne på webshoppen, forudsat at IceCat har produkterne i deres katalog.

Webshoppen er sat op med YourPay betalingsgateway/indløsning, hvor kunderne kan anvende Dankort, VISA, Visa Electron, MasterCard mfl. (ny aftale skal tegnes ved evt. overtagelse af webshop)

Ved overtagelse af denne webshop, skal man være klar over, at der skal oprettes en ny leverandøraftale med nuværende leverandør.
Kontaktinformationer på vedkommende som har lavet opsætningen og integrationen i samarbejde med mig og min leverandør, gives også med, da der muligvis kommer nogle ændringer mht. opsætningen af integrationen hos en ny virksomhed/webhost/aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1438

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
21349

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
23-11-2014
Udbudspris 25.000 DKK