Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 150.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Www.virksomhedsauktioner.dk - salg af virksomheder på net-auktion

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Auktionsportalen Virksomhedsauktioner.dk forestår salg af små og mellemstore virksomheder. Vi fokuserer på virksomheder i krise, som enten er i betalingsstandsning eller på vej mod konkurs. Vi formidler kontakt mellem køber og sælger og forestår et hurtigt salg efter standardiserede vilkår, typisk indenfor tre uger efter et auktionsprincip, der sikrer markedets højest mulige pris.

På Virksomhedsauktioner.dk’s auktionsportal får en eventuel køber alle relevante administrative dokumenter så som oplysninger om driftsmidler, personalekartotek, omsætning og regnskaber, lejekontrakter mv.

Virksomhedsauktioner.dk’s primære styrke er, at vi gennem flere år har opbygget et kundekartotek med omtrent 1.000 risikovillige køberemner, som har likviditet og finansiering og kan afgive et hurtigt bud, såfremt de finder den udbudte virksomhed interessant. Dermed sikrer vi både sælger og køber en gnidningsfri overtagelse, hvor en truende konkurs med medfølgende tab oftest kan undgås. Sælger er ikke forpligtet til at acceptere højeste bud, såfremt dette bud er utilfredsstillende.

Portalen sælges inklusive web-domænet virksomhedsauktioner.dk, føromtalte database indeholdende 1.000 køberemner samt et omfattende relevant administrativt materiale og 71 siders fuld dokumentation. Virksomheden er internet-baseret, og kan drives fra en hvilken som helst lokation i landet, uden at det kræver erhvervslokaler eller personale, som er bundet af at skulle arbejde ud fra ét bestemt geografisk sted.

Virksomhedens værdi, DKK 255.000 iht. virksomhedsvurdering af 17. april 2013 fra Faqtum, Dansk Virksomhedsvurdering ApS

http://www.virksomhedsauktioner.dk/Virksomhedsauktioner.dk-Virksomhedsvurdering.pdf

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2506

Sælger kontaktet:
60

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
14968

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
14-11-2012
Udbudspris 150.000 DKK