Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ungdomsmedie med stærke links og mange besøgende

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Danmarks mest debatskabende mødested for unge

En bred platform, som når ud til mange unge mennekser - og samtidig besidder en stærk linkprofil, der er brugbar i fremtidig salgs- og seo-arbejde.

Det er den overordnede beskrivelse på ungdomsmediet, der nu søger interesserede købere. Gennem måneder har vi knoklet for at bygge en platform op, der indeholder politisk debat samt andre nyheder til unge. Det har betydet, at ikke blot besøgstallet har været tusindvis på visse tidspunkter, men også at der er et bredt kendskab til avisen samt flere bloggere og debattører samlet; altså unge mennesker, der selv skriver deres indhold og lægger det op på siden => mere content, mere trafik, mere indhold - helt organisk uden at gøre noget. Disse indlæg, der skrives af ungdomspolitiske bloggere og debattører, deles kraftigt på sociale medier; bl.a. af politiske partier og politikere, som har et bredt publikum at nå ud til.

Muligheder med avisen:
- Nå ud til et bredt publikum af unge læsere (markedsføring, væk opmærksomhed på en sag, et område eller lign.).
- SEO, hvor der kan skrives artikler med link; perfekt at kunne give sit eget website stærke links, mere omtale og flere besøgende; og perfekt til SEO-virksomheder, der vil tilbyde deres kunder det bedste - også Online-marketing-virksomheder, naturligvis.
- Osv....

Avisen sælges grundet et andet tilbud fra en anden avis, der tager min journalistiske arbejdstid 100%. Igennem tiden har avisen fået meget omtale - noget, der bidrager til en stærk linkprofil. Der er en bred vifte af links; BT, MX, politiske partiers hjemmeside og mange, mange andre.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
984

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
27869

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-05-2017
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK