Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Lukrativt onlinemedie i Skønhed/Sundhedsbranchen med daglig leder. 400.000 i årligt overskud uden indsats fra ejer. Står over for lancering i Sverige og Norge.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Kæmpe potentiale til en køber med styr på leadgenerering og online marketing

12 år gammelt onlinemedie, der dominerer lukrativ niche i Sundhed/Skønhedsbranchen sælges.

Virksomheden formidler salg af private sundhedsydelser, generer selv leads gennem en massiv gratis søgetrafik og har en fast kundekreds, der aftager salget fra leads.

- Virksomheden har de sidste 3 år omsat for over 600.000 årligt, heraf er der et overskud på 400.000+ til ejer. Dette er før ejers egen evt. indsats.
- Sitet besøges årligt af over 400.000 forskellige, nye danskere.
- I løbet af det sidste år har sitet fået over 550.000 unikke sessions fra Google organisk søgning.
- Sitet har over 27.000 registrerede brugere.
- Med i handlen følger segmenteret tilbuds-mailliste med 13.000 modtagere, hosted i MailChimp, samt 600 uafsluttede leads.
- Med sitet følger facebook-side med ca. 2.000 ægte likes.
- Sitet indeholder mange hundrede redaktionelle fagartikler samt mange tusinde sider med brugergenereret indhold. Sitet får løbende nyt, brugergenereret indhold.
- Med Virksomheden følger erfaren daglig leder, der står for daglig drift, kundepleje, markedsføringskampagner og udringning til indkommende leads.

Sælger er softwareudvikler med mange års erfaring i Wordpress CMS, som sitet er baseret på. Sælger er villig til at lægge sine egne arbejdstimer oven i handlen i en indkøringsperiode på fx 3-6 måneder.

Sitet kører på en højt specialiseret og optimeret Wordpress CMS-platform, der hostes på egen server. Platformen kan håndtere et ubegrænset antal nye lande, der alt sammen administreres brugervenligt i én og samme backend og på samme server.

Sitet er allerede forberedt til lancering i Sverige og Norge. Domæner haves og indholdet er ca. 90 % oversat til hvert af disse sprog. Sælger kan i løbet af få uger i overgangsperioden klargøre og lancere sitet i disse 2 nye lande.

Sælger er bosat i udlandet og ønsker af familiemæssige årsager ikke selv at stå for videreførelsen af virksomheden på nye markeder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2570

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
27923

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-05-2017
Udbudspris 2.500.000 DKK