Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Komplet dealsite til kanon pris

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Få komplet dealsite til kanon pris!

Dealsiten har eksisteret siden 2012. Jeg har desværre siden da flyttet mit fokus til andre virksomheder, hvilket kan ses på resultatet, jeg ønsker derfor at sælge den til en der kan få siden til at blomstre igen og opnå dens potentiale.

Der findes allerede eksisterende eksempler på at dealsites er profitable virksomheder, og min er endnu et eksempel på dette. Sitet fungere ved at sælge deals fra virksomheder til private kunder. Vi har allerede solgt over 8.500 deals. Størstedelen af salgene er sket i 2013 hvor jeg var mest aktiv i arbejdet med sitet, hvilket kunne ses i resultatet, der blev nemlig i 2013 omsat for over 1.000.000 kr. Arbejdet ligger primært i blot at finde virksomheder hvis produkter kan sælges som deals på dealsitet. Oplevelserne med virksomheder har indtil videre været rigtig positive, grundet de får hævet omsætningen og "gratis markedsføring" ved at få deres produkter formidlet på min hjemmeside. Der er så indtjening i form af provisionsløn fra de solgte deals, vi har med succes fået 20% af hvert salg tidligere.


Konceptet leveres nu komplet med layout og opsætning som indeholder fuld funktionalitet mht. til køb. med ubegrænset plads til Magentohotel. Hvor den eneste udgift er til Magentohotel og lyder kun på 1.800 kr om året.

Der er i alt brugt ca. 45.000,- på sitet, ekstern udvikling, og markedsføring. Yderligere har jeg selv lagt utallige timer i at få startet siden op og finde både virksomheder og kunder. Med andre ord vil en køber slippe for at lægge de hårde opstarts timer i projektet, og kan her få en dealsite der er køreklar!

Vi har på nuværende tidspunkt 3.000 tilmeldte kunder på email.
Desuden gives facebook siden med (2.800 likes).
Slutteligt har jeg fået udviklet en app der allerede nu kan downloades til iphones

Den efterspurgte pris på 55.000 kr er baseret på indtjeningen i 2015. Med lidt mere energi lagt i projektet vil den investering derfor være tjent ind på 6 måneder, hvis ikke før.

Dette er en unik mulighed til en god pris.

Kontakt mig her på siden

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2931

Sælger kontaktet:
54

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
25517

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
16-02-2016
Udbudspris 55.000 DKK