Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar Deal site med mange funktioner

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Tænk at en virksomhed f.eks. kan få 500 nye kunder indenfor typisk 24-48 timer? kunder som de har mulighed for at lave mersalg på og som de naturligvis ikke ville have nået frem til?

Som privatperson har man måske allerede stiftet bekendtskab med "Deal-idéen", hvor erhvervsdrivende byder ind med særtilbud på alt fra himmel og jord, som bl.a. deal.dk, mydeal.dk & sweetdeal.dk har haft ekstremt stor succes med.

Deal konceptet en relativ ny form for No Cure No Pay markedsføring, som både off- og online virksomheder med fordel kan benytte sig af. Virksomhederne betaler ikke noget med mindre de aftalte resultater opnås i form af nye kunder i deres butik.

Nu tænker du måske at det der Deal site koncept da bare er sådan en slags køb pakket ind i et popsmart markedsføringskoncept. Det kan du måske have ret i, men det virker. Det virker ekstremt godt.

Grundet er at der er nogle meget vigtige detaljer i konceptet som er helt afgørende for at det virker så godt, hvorpå det andre deals sites har haft ekstremt stor succes med!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4027

Sælger kontaktet:
40

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
25475

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
08-02-2016
Udbudspris 20.000 DKK