Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Innovativ 3-tilbudsside inden for webudvikling og webopgaver

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Siden er en 3-tilbudsside. Systemet er bygget således, at man kan oprette sig som enten arbejdsudbyder eller freelancer/webbureau. Designet er også helt unikt og er skræddersyet til dette projekt.

Om konceptet:
Når en opgave er sendt ind og godkendes, vil opgaveudbyderen modtage 3 tilbud inden for 48 timer af de freelancere/webbureauer som er er koblet på systemet. Det er gratis og uforpligtende at indhente disse 3 tilbud.

Det er op til freelancere/webbureauer er byde ind på opgaverne. De 3 højstbydende vil gå til næste runde, hvor arbejdsudbyderen så skal vælge den mest kvalificerede til opgaven.

- Seriøse bud. Som freelancer/webbureau skal man købe klippekort for at kunne byde på ledige opgaver. Ved at opkræve et beløb for et lead/kundeoplysninger der frasorterer useriøse bud og stå tilbage med kvalificerede bud.

- Dygtige udviklere. Inden der lukkes en ny partner ind i systemet, laves der et "background check" for at få et bedre billede af hvilken type udvikler vi får ind på siden.

- Udbyd jobs gratis. For kunden (arbejdsudbyderen) vil det være 100% gratis at benytte Crevo.dk's service og udbyde opgaver.

- Betaling. Freelancerne/webbureauerne kan købe "credits" direkte på siden med kreditkort. Systemet er integreret med Quickpay.

Status er, at der i øjeblikket er 19 dygtige freelancere, 11 opgaveudbydere og 5 opgaver oprettet. Siden er stadigvæk meget ny og har rigtigt stort potentiale, da der stort marked på webudvikling i Danmark. Der kommer løbende nye brugere til siden og nye opgaver.

Der tjenes penge på freelancere/webudviklere, som skal købe "credits" for at byde på opgaverne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2806

Sælger kontaktet:
35

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
21936

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
30-01-2015
Udbudspris 50.000 DKK