Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Grafiske billeder og print webshop NY PRIS

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
webshop med stort potentiale

Flot og stilren netshop sælges pga. manglende tid. Pt. sælges der grafiske billeder på shoppen, men den kan sælge mange forskellige produkter pga. det neutrale look. Lagerplads ikke nødvendig, lige nu sender de fleste kunstnere selv ud.

Shoppen er helt færdig og har stort potentiale for meget salg. Der er meget begrænset konkurrence, så der er alle muligheder for at få meget gang i hjulene. Shoppen kører på 2 sprog (UK og DK), som styres utrolig let på samme sted i ’backend’ af shoppen.
Alt er køreklart: fantastisk brugerventligt shopsystem (Opencart), Nets og Paypal opkobling til både Dankort og Internationale kort, Quickpay, Facebook side, mulighed for blog og nyhedsbrev, opkobling til Google statistikker. Der er lagt rigtig mange penge i grafisk arbejde og optimal opbygning af shoppen og den er derfor i dag særdeles brugervenlig. Der er desuden lavet lidt SEO, men der kan sagtens arbejdes meget mere med den slags.

Der er allerede et super godt support modul til shoppen (inkl) og herudover er der mange råd og god vejledning at hente via forskellige online Opencart netværk.

Siden har haft stor succes med PR og fået god omtale i boligmagasiner osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2371

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
17685

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
23-09-2013
Udbudspris 20.000 DKK