Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke oplyst
Gem annonce

Få komplet dealsite til kanon pris!

Jeg sælger min dealsite, da jeg har flere projekter kørende, og derfor ikke har så meget fokus på denne webshop som den har fortjent.

Udover at der findes andre eksempler på dealsites der fungerer godt, har denne allerede omsat for over millioner af kroner. Omsætningen på siden ses tydeligt som et direkte resultat energien lagt i denne side. Tilbage i 2013 havde jeg mere fokus på min dealsite, og fik derfor skabt en omsætning på over 1 million for det år. En køber der kan læggere tid i dette, blot som et side projekt, vil altså kunne skabe en høj omsætning og tjene købet af denne dealsite ind igen på 6 måneder, hvis ikke før.

Af arbejde for købers side, så kræver siden blot lidt arbejde med SEO, og ellers så at hente deals ind til sitet. De fleste virksomheder er meget åbne overfor at få formidlet tilbud på deres produkter da det er en gensidig indtjeningskilde, både for dig og virksomhederne.

Konceptet leveres nu komplet med layout og opsætning som indeholder fuld funktionalitet mht. til køb. med ubegrænset plads til Magentohotel.

Der er i alt brugt ca. 45.000,- på sitet, ekstern udvikling, og markedsføring. Derudover er der investeret utallige timer i at få siden startet op og få de første aftaler og kunder i hus.
Du får derfor en køreklar dealsite med proof of concept, og slipper derfor på at bruge mange frustrerende timer på at starte siden op.

Dette er en unik mulighed til en god pris.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2608

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
23831

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-05-2015
Udbudspris 55.000 DKK