Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med salg af Hovedbeklædning

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Pga. af tidsmangel (kæreste, barn, job) overvejer jeg at sælge min webshop, da jeg ikke har den tid den fortjener. Tilbage i 2010 slog jeg dørene op for mit andet hjertebarn, som levere hovedbeklædning til private og erhverv.

De sidste 3 år er der omsat for 600.000+ og siden åbning tilbage i 2010, er der omsat for langt over 1.000.000,- kr.

Shoppen har naturligvis omsætning, men den er naturligvis dalende grundet tidsmangel. Der er kæmpe potientale for den rette køber og vil med glæde dele nogle gode markedsførrings ideer, såfremt der er interesse for dette.

Jeg har INGEN ide til pris for shoppen, da det er rigtig svært at prissætte en webshop. Avancen for produkterne ligger på de normale 2,5 - 3.0 pr. solgt produkt, hvilket vil sige at køber du en vare til 100,- sælges den for 300,- på shoppen.

Hjemmesiden ligger nr. 1 under hovedbeklædning på Trustpilot, med en score på 9.7 fordelt udover 362 anmeldelser - Hvilket jeg naturligvis er meget stolt over.

Der er ca. 1500 tilmeldte kunder til nyhedsbrev.

Der medfølger naturligvis leverandøre aftaler, hvorpå der er gode kreditaftaler, såfremt man har brug for dette. Op til 120 dages kredit, (om disse aftaler kan gå med til ny ejer af shoppen, skal naturligvis undersøges først).

Der vil naturligvis komme en masse spørgsmål omkring overskud/underskud og jeg har altid brugt omsætningen på nye ideer, nye samarbejdsaftaler mm. Men der er naturligvis mulighed for godt overskud, med den rette person bag roret.

Der medfølger et varelager til ca 30.000,- kr. (måske mere, måske mindre). Er ikke gjort op 100%.

Er du interesseret, så skal du være velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet såfremt du burde have nogen og du er også mere end velkommen til at smide et bud til mig i privatbesked.

Lad mig se om dette opslag, kan få en ny ejer bag roret.

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1249

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
27452

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
23-02-2017
Udbudspris 100.000 - 500.000 DKK