Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Midtjylland
Gem annonce

Jeg står og skal have solgt min virksomhed inklusiv tilhørende webshop, da jeg ikke længere har tid til at køre forretningen videre.
Webshoppen har været brugt til at sælge eksklusive skindjakker, og der er skabt en professionel identitet med tilhørende markedsføringsmateriale.
Brandet/virksomheden hedder Portside Industry.
Der findes to forskellige versioner af webshoppen.

Den ene er lavet i Shopify (online på nuværende tidspunkt), og den anden er lavet i Magento. Jeg fremsender gerne screen shoots af hvordan Magento shoppen ser ud, hvis dette ønskes.

Brandet og webshoppen kan bruges til at forhandle nærmest alt, så det behøver ikke være tøj, man sælger. Navnet Portside Industry kan dække over mange forskellige ting, så mulighederne er mange.
Der er foretaget en stor investering i de to webshops. Henholdsvis 40.000 kr. og 80.000 kr. Begge er skabt af professionelle grafikere og programmører, hvorfor jeg mener, de bør have en værdi for en potentiel køber, da de er lige til at lægge varer ind på, og så starte salget.

Alle detaljer omkring overflytning af gateway, rettigheder etc. har jeg helt styr på, da jeg tidligere har fortaget en lignende handel.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1392

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
21854

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
21-01-2015
Udbudspris 25.000 DKK