Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med økologisk baby - og børne legetøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
med masser af potentiale

Hej min virksomhed har jeg startet helt fra bunden. Jeg har haft virksomheden kørende siden 2015. Formålet med webshoppen er: vi går vi utrolig meget op i at vores varer er i en rigtig god kvalitet. For os er børnenes helbred det vigtigste. Vi sælger økologiske og bæredygtige varer og kvalitets varer, som vi ved er godt behandlet.

Vi vil undgå at udvikle astma og andre alvorlige problemer for jeres børn. Vi er meget beviste omkring valget af vores varer og alle vores produkter opfylder miljøkravene.

Vi vil give jeres børn de bedste muligheder for at lærer, stimulerer og hjælper dem til at udvikle deres sanser, logiske tænkning, motoriske færdigheder og kreative sans.

Jeg har opbygget en solid kundebase med ca 600 facebook likes og 300 følgere på instagram. Jeg er dog ikke en haj i Marketing og salg og har derfor næsten ikke fået solgt noget. Men jeg har lavet enkelte facebook reklamer som har givet ordre af sig, så det må siges at virke. Jeg har dog ikke tiden eller evnerne til at lave marketing. Min interesse er at opbygge koncepter og få dem til at fungerer og dem må man sige virksomheden lever op til.

Så hvis du interesserer dig for økologisk baby og børne legetøj og har modet til at drive sådan webshop med masser af potentiale. Så vil dette være et oplagt valg.
Jeg sælger den pga. manglende tid og derfor har jeg valgt at sælge webshoppen billigt, da jeg har lukket ned for betalings og fragt modulet.

Ny Pris 25,000 kr

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2427

Sælger kontaktet:
35

Følger annoncen:
17

Annonce id-nummer:
28108

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-06-2017
Udbudspris 25.000 DKK