Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med god omsætning og stort vækst potentiale

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Webshoppen har fokus på Playmobil og har en veletableret leverandøraftale med den tyske samarbejdspartner. Forholdet er rigtig godt, og der er ingen større købskrav.

Webshoppen hostes hos Dandomain og er seneste år optimeret med integreret lager- og ordresystem. Designmæssigt har shoppen fået et kæmpe løft til glæde for kunderne og omsætningsvæksten. Designet er testet af KompetenceKanalen, som også står for nuværende SEO-optimering. Shoppen har virkelig gode organiske resultater på Google.

Webshoppen leverer generel stigning i omsætning hver måned i forhold til tidligere år, og det fulde potentiale er ikke set endnu - der er stadig masser af muligheder. Forventet omsætning for 2015 er over 1 mio. (I 2014: 1 mio inkl. moms realiseret).

Med shoppen medfølger en tilfreds kundeportefølje (Trustpilot rating – perfekt 5 stjerner) og en Facebook side med 2,532 følgere. Webshoppen sælges til prisen plus det aktuelle lager ca. 200.000 kr.

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i flere eller mere specifikke informationer.

Varelager på 200.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1392

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
23928

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
13-06-2015
Udbudspris 400.000 DKK