Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nystartet virksomhed med kæmpe potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce

Grundet nogle personlige årsager, bliver vi desværre nødt til at sælge vores nystartet virksomhed.

Vi gik i luften med denne virksomhed for knap 5 måneder siden. Inden da, ligger 5 måneders fuldtids forarbejde, som vi selv har finansieret ud af egen opsparing.

Vores virksomhed sælger en af de mest solgte varer i verden, som der dagligt er stor efterspørgsel efter. I Danmark har vi et meget stort forbrug af denne vare, hvorfor der er et kæmpe potentiale i at drive denne virksomhed videre.

Vores forretning er en kombination af en webshop til detailkunder samt at køre på landevejen og sælge vores produkter ind til virksomheder. På denne måde kommer der både salg ind via webshoppen, men der er et land fuld af muligheder i forhold til også at få erhvervskunder. I forbindelse med erhvervssalg, kan der sagtens være et fuldtidsjob. Det er kun din vilje og lyst der sætter begrænsninger for din succes.

Vi er kommet rigtig godt fra start og har på de første 4 måneder haft en omsætning/købskontrakter på 250.000 kr. Gennemsnitsavancen er på ca. 25-30 %. Dertil skal nævnes, at der sagtens kan sælges meget mere, og at vi ikke har brugt mere end 37 timer på arbejdet ugentligt.

I forbindelse med vores erhvervskunder, der forholder det sig således, at når man først har fået en kunde, så binder de sig ofte til at købe produkterne hos os i en årrække. Man er på denne måde sikret en fast omsætning og indtægt.

På webshoppen kommer der mere og mere salg. Den første måned kørte vi en del Google Adwords annoncering samt Google Shopping, men vi oplevede ikke væsentligt mere salg, så det stoppede vi med igen. I dag kommer der løbene ordrer ind via webshoppen, og det bliver mere og mere. Vores placering på Google er blevet rigtig god, og på flere af vores produkter ligger vi på side 1.

Der kan stadig gøres rigtig meget på online delen. Vi har ca. 1500 følgere på de sociale medier, og vi kan se at det ofte er dem, der køber når vi laver opslag på Facebook og Instagram. Der er så stort et potentiale på de sociale medier for denne type virksomhed, og på dette område kan der gøres meget mere.
Vi har ligeledes en Youtube kanal.

Der følger et varelager med af relevante og attraktive produkter til en værdi af 330.000 kr. ekskl. moms. Derudover følger en rigtig fin webshop med, hvor der også er installeret POS (point of Sale), så man kan købe varerne på stedet. Denne feature har vi primært brugt, da vi har et lille showroom, hvor folk også kan købe vores produkter og betale på stedet. Derudover er der på webshoppen mulighed for at skrive blogindlæg, ligesom der også er mulighed for at lave videoinspiration.
Der medfølger inventar til showroomet, skilt, printer i forbindelse med udskrivning af labels (GLS), emballage til forsendelser mm.

Vi har egen import af nogle af vores produkter, og resten købes fra danske importører. På nogle af de dyrere produkter, har vi drop shipping aftale med leverandøren.

Vi vil over for de rette købere naturligvis gerne uddybe, hvorfor vi i så tidligt et stadie bliver nødt til at sælge vores virksomhed.

Virksomheden sælges for en samlet pris inkl. varelager på 450.00 kr. ekskl. moms.

Vi hører meget gerne fra interesserede.








Varelager på 330.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1052

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
27214

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-01-2017
Udbudspris 450.000 DKK