Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 - 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Brugtmarked med 3.200 brugere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Hele landet
Gem annonce

Bud ønskes på stort brugtmarked. Siden har mere end 4000 kategorier, og 4700 annoncer, er det et godt system, til dig som vil godt fra start.

Siden har siden 2013 været brugerstyret af mobilnummer, i stedet for email som vi kender det fra andre portaler. Brugeren opretter sit mobilnummer og får en aktiveringskode tilsendt, og derved undgår man spam på siden.

Hjemmesiden er bygget i sprogrationeret udgave, inkl. oversatte lande, som Tyskland og England. Et nyt sprog kan nemt tilføjes.

Alle SEO titels, brødtekster på siden, kan udfyldes via et smart spinning tool, som ikke kan spores. Værktøjet er integreret i administrationen.

Systemet er indbygget med bannerpladser, som kan administreres på kategoriniveau eller på hovedgrupper. Der er 5 bannerpladser på hver side.
Som forsøg, er der solgt bannerpladser med succes.

Avanceret søgning på frontenden giver brugeren de lokale annoncer og meget mere. Alle de "normale" features som f.eks. "se alle brugerens annoncer" "mine annoncer" osv. findes i systemet.

Når en bruger skal kontakte en sælger, skriver brugeren via et besked feltet på annoncen, hvor man skal være logget ind med sit mobilnummer. Når sælger modtager beskeden, og svarer på denne, svarer sælgeren direkte til købers mobilnummer.

Alt administration af sitet, både ting som f.eks. (attributter) "motorstørrelse" "bådstørrelse" osv. kan nemt redigeres fra backenden, også selvom du ikke er programmør. Du kan også selv oprette flere kategorier og sætte attributter på dine kategorier, hvorefter du vælger om de skal kunne findes under avanceret søgning.

Systemet er bygget utrolig inteligent, og er utrolig nemt at betjene. siden har dog ikke haft en administrator i flere år, og har derfor kørt sit eget aktive løb, hvilket beviser at systemet er selvkørende.

Hvis du vil eje et brugtmarked, og har tid til at markedsføre det, så er dette et rigtig godt system til dig. Vi sælger systemet, da vi ikke har, og har haft tiden til at få det udbredt, pga. andet firma som ekspanderer kraftigt.

Skriv endelig hvis du/i har spørgsmål til systemet.

Alle henvendelser og bud bliver taget seriøst.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2323

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
24416

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Ikke oplyst

Annonce oprettet den:
18-08-2015
Udbudspris 50.000 - 100.000 DKK