Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop - Salg af mærkevarer tøj til mænd

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke oplyst
Region
Nordjylland
Gem annonce

Kort om webshoppen:
Jeg sælger min webshop, som sælger mærkevarer som bl.a. Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Giorgio Di Mare. Den har omsætning, men har været meget stille over sommeren grundet mangel på varer. Grunden til salget af webshoppen er, at jeg og min partner vil fokusere på 2 andre projekter, som vi tror kan blive rigtig stort, og vi bliver derfor nød til at bruge vores tid dér.

Leverandøraftaler:
På webshoppen sælges der bl.a. Ralph Lauren, og vi har leverandører til en masse mærkevarer. Vores leverandør til Ralph Lauren er en autoriseret forhandler i Italien, hvor der bl.a. også kan købes Hackett og Tommy Hilfiger. Der er ca. 500 forskellige Ralph Lauren produkter at vælge imellem, og alle varerne er nye og ligger i butikkerne rundt i Europa. To af vores andre leverandører er nogle af Europas største stock lot dealers (salg af restpartier af mærkevarer), og de har en masse forskellige varer på lager. Der er derfor ingen begrænsninger for hvor meget man vil udvide sortimentet med. Vi har også kontakt til andre leverandører, som selvfølgelig også følger med i købet. Alt hos vores leverandører er selvfølgelig ægte og lovligt, og det er kun leverandører i Europa.

Det skal siges, at os bekendt er der INGEN webshop i Danmark, som har disse leverandøraftaler, som vi har, uden at være autoriseret forhandler af et mærke, så det er en enestående mulighed for at komme ind på et marked, hvor der er rigtig mange penge at hente. De fleste der sælger bl.a. Ralph Lauren, sælger falske eller ulovlige varer, og det er kun meget, meget få procent, som faktisk kan få fat i den ægte varer til fornuftige priser. Derfor er dette en enestående mulighed.

Hvad medfølger i købet af webshoppen:
Alle leverandøraftaler, billedemateriale, tekstmateriale, webshop, polo-shirts med firma logo osv. medfølger + et varelager på ca. 200 enheder af bl.a. Ralph Lauren 2014 modeller, Giorgio Di Mare poloer m.m. (købes ved siden af) - Der laves selvfølgelig en optælling ved et evt. køb. Værdien af varelageret er ca. 50.000-60.000 kr. ex. moms.

Salgsprisen her på annoncen er KUN for webshoppen. Varelager kan købes ved siden af til indkøbspris, og der dokumenteres gerne, at det er vores indkøbspris ved, at vise gamle fakturaer.

Webshoppen har aftale med Swedbank og QuickPay, så der tages alle slags MasterCards, VISA og VISA-Dankort.

Webshoppen er en Magento webshop, og på selve webshoppen er der blevet brugt nogle penge, som er som følge:
- ca. 5000 kr. på opsætning af tema og webshop
- ca. 5000 kr. på produktbilleder, logo og billedmateriale
- ca. 4000 kr. på programmering og opsætning af div. ting
- ca. 3400 kr. på on-page SEO af en af Danmarks bedste SEO eksperter
- 1000 kr. i oprettelse hos Swedbank

Derudover er bare leverandøraftalerne nok mere end 15.000 kr. værd, da de er så unikke.

Potentialet for webshoppen:
Der er helt klart et kæmpe potentiale for webshoppen, og det kan blive en rigtig god forretning. Markedsføringsmæssigt er der kun brugt Facebook og SEO, så der er utrolig store muligheder med bl.a. Adwords, Affiliate, Google shop, Remarketing osv. osv.

Lige før sommeren havde vi ordrer hverdag kun ved hjælp af Facebook Ads, så der er store muligheder.

Varelager på 60.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1662

Sælger kontaktet:
33

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
21504

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-12-2014
Udbudspris 17.000 DKK