Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af Fidget Spinnere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med salg af de populære Fidgetspinners

Webshop med salg af Fidget Spinners.
Sælges med tilhørende varelager på 6.000,- i indkøbspris.

Webshoppen har været i gang i nogle uger med flere salg via Adwords. Der er kun lavet minimalt SEO-arbejde, så på den front er der stort potentiale. Der er endnu ikke annonceret via Facebook og YT og IG er ikke aktiveret endnu.

Shoppen kører på Shopifys løsning, hvor der er sat integration op til Pakkelabels.dk samt Dinero. Vi har en aftale med Pensopay, der kan levere Visa/Mastercard med mulighed for Mobilepay mv. for kun 59,-/md – så er man billigt i gang. Alternativt kan man benytte sig af Stripe, som er helt abonnementsfrit.

Der er lagt en del timer i opbygning af sitet, med et godt domæne navn, der relatere til produkterne, logo og produktbeskrivelser og produktbilleder. Overholder alle krav til en webshop og en indløsningsaftale. Der medfølger accounts til div. sociale medier som Facebook, Youtube, Instagram, Twitter mv.

Du får oplysninger på leverandører og hvor du finder nye potentiale leverandører med et utalt a produkt variationer. Vi laver et lynkursus, hvor du bliver sat ind i hvordan shoppen fungerer. Vi hjælper dig i gang med kontakten ift. overdragelse af evt. integration med pakkelabels og regnskabsprogram.

Vores fokus ligger på en anden forretning og vi har ikke den nødvendige tid til at passe og pleje den her shop.Der ligger ellers et stort potentiale i markedet med over 1 million søgninger på ordet ”Fidget Spinner” i maj måned i Google. Fidget Spinners er et samleobjekt, hvor der bygges intern blandt samlere og vi ser en stor mulighed for at komme godt med til julesalget og de mange ønsker om en ny fed Fidget Spinner til jul.


Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1542

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
28311

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-07-2017
Udbudspris 12.000 DKK